Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Envanterimi satışa çıkarıyorum. Oyuna artık çok vakit ayıramayacağımdan yavaştan skinleri nakite döneceğim. Fiyatları buff.163 piyasasına göre yazacağım ve oradan uygun olacak. Dolayısıyla skinler cs.money, bynogame, skinbaron vb sitelerden çok daha ucuza olacağından pazarlık teklif etmeyiniz. Küçük skinler için referans aracılığıyla alışveriş yapılabilir ancak 1k üzeri skinler için tek alışveriş methodu İstanbul içi elden teslimdir.




    Bıçak : Flip Knife - Lore (FT) / Fiyat : 1400 TL (Görüntü Linki)

    Ak 47 : StatTrak Red Laminate (BS) + Katowice 2014 Mouse Holo (2,5k $) / Cologne 2014 Dignitas Holo (475$) / Katowice 2019 Furia Holo (40$) / NAF Kato 19 Gold (30$) (Görüntü Linki) (Görüntü Linki)

    Fiyat ---->>> Arkadaşlar gördüğünüz gibi Ak özel bir skin. Ciddi alıcılar dm'ye tekliflerini bırakabilir.

    AWP : StatTrak Asiimov (WW) + 130$ Sticker / Fiyat : 1400 TL [Steam market fiyatının %80i]

    M4A4 : StatTrak Buzzkill (FT) + 25$ Sticker / Fiyat : 250 TL (Görüntü Linki)

    Deagle : StatTrak Crimson Web (MW) + 75$ Sticker / Fiyat : 400 TL (Görüntü Linki)


    Yukarıdaki skinlerin tamamı satılmıştır. Yeni skinler gelmiştir.


    Fiyatlar : Bıçaklar için steamanalyst 0,7; diğer skinler için 0,69-65'dır. Toplu alım fiyatı tüm envanter için 0,65'dir ve aşağıdaki skin için de overpay alınmayacaktır.



    USP-S : StatTrak Stainless (BS) +50$ Sticker / Fiyat : 150 TL (Görüntü Linki)



    Steam adresim : https://steamcommunity.com/id/senseiisback/



    Sticker ve stickerlı skin piyasasını takip edenler fiyatların uygun olduğu göreceklerdir. Bilmeyen arkadaşlar lütfen konuyu baltalamasın. Buff'da aktif olarak trade yaptığım için skinler değişebilir. Değiştikçe burayı update edeceğim. Tüm skinler takasa açıktır. Steamden veya DM'den tekliflerinizi iletebilirsiniz.


    İyi forumlar Silinebilir  Silinebilir Silinebilir Silinebilir 


    Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yecavdar -- 3 Haziran 2021; 11:59:42 >







  • Update :


    Flip Lore Satıldı / Yerine Falchion Tiger Tooth Satışta (Fiyat : 0,68 Steamanalyst)


    Glock : StatTrak Dragon Tattoo (FN) + 2 Furia Kato19 Holo Fiyat:950 TL (Ekran Görüntüsü)

  • Update : Skinlerin tamamı için komisyon payı eklenerek Bynogame'de ilan açılmıştır.

  • Update: Asiimov satıldı.

  • Update: M4 Satıldı.


    Gut Tiger Tooth ve AK47 Asiimov (FT) Geldi. (Fiyat : 0,68 Steamanalyst)

  • Update : Deagle Satıldı.


    Ufak tefek skinler geldi. (Fiyat : 0,65 Steamanalyst)

  • Update : Konu güncellendi.

  • Update : Fiyatlar revize edildi. T playskin Darry satıldı.

  • Usp-s Kill Confirmed @Qui-Gon Jinn 'e rezerve edildi.

  • Kendisine skinleri almak istediğimi söyleyip Pm attım ve skinleri önce vermeyi reddeti. 1-2 gün sonra pm atarak referanslarınız bolmuş eski üyesiniz önden verebilirim dedi.


    Gut tiger ,Falchion tiger,Sir Bloody Loudmouth Darryl  için anlaştık. Diğer itemlerde takas banı olduğu için Darryl ve Falchion tiger itemlerini ilk olarak alacaktım ki anlaşmamıza rağmen başka birine satmış ve bana akşam bu itemleri vereceğini söylüyordu. Akşam olduğunda ise itemleri satmaktan vazgeçtiğini ve daha kârlı satabileceğini söyledi.


    Satmayacaksanız neden ilan açıyorsunuz ve pm den gelip neden itemleri bana satacağınızı söylüyorsunuz dediğimde ise size kibarlık yapıp özür diledim sizi ilgilendirmez nasıl ve nerede ilan açacağım gibi bir tavır takındı.


    Bu kişiden skin almayı düşünen arkadaşlar bu tarz bir tutumla karşılaşabilecekleri için uyarmak istedim anlaştığınız fiyattan vazgeçip fiyatı artırabilir dikkatli olun.





  • Öncelikle, aşağıdaki fotoda gördüğünüz üzere, arkadaşa skinler için daha yüksek orandan konuştuğum bir arkadaş olduğunu yazmıştım duruma göre ona haber vereceğimi de yazdım ancak 50 liralık bir skin için bu kadar içleneceğini düşünmemiştim.


    Silinebilir


    Sonrasında satmadan önce piyasaya bir bakayım dedim ve sattığım fiyatların bynogame komisyon düşülmüş fiyatlardan bile daha düşük olduğunu farkettim ve en azından eşit olması gerektiğini düşündüm böylece siz halen bynogameden ucuza almaya devam edecektiniz ben de zamandan kazanacaktım. Arkadaşa da bunu bu şekilde aktardım. Ancak arkadaş kelepir kaçırdığı için konuyu sabote etmeye çalışmış doğal olarak, anlayışla karşılıyorum. Ancak ortada onunla kesin bir anlaşma olmadığını belirtmek durumundayım.


    Silinebilir


    Aşağıda gördüğünüz üzere @Qui-Gon Jinn ile kesinleştirdiğimiz alışverişe riayet için ona konuyla alakalı bilgilendirme yaptım.


    Silinebilir


    Benimle alışveriş yapıp yapmamak tabii ki sizin kararınız ancak burada halen piyasanın altında satış yapıyorum ve alışveriş kesinleştikten sonra karara riayet ediyorum :) İyi forumlar Silinebilir 





  • Olay miktarda değil tabii ki, 50 liralık skin i verip vermemen de önemli değil, hocam gel satayım diyip,yarın banı bitiyor akşam eve geçiyorum yapalım alışverişi diyip hoop satıldı olarak konuya yazman,haber bile vermedin yani. Üstelik benle anlaştıktan sonra güya daha yüksek fiyatla başkasıyla anlaşmışsın, bu mesajın hemen ardından duruma göre size yazayım diyip konuştuğumuz fiyattan kabul ettiğini tekrar belirtmişsin yarın yapalım diye.Attığın ss lerde de gözüküyor, komik.




    Bu arada anlaşılan miktar 50 tl değil,o tarz bir söylemde bulunmuşsun ancak bu senin ticari ahlakını gözler önüne seriyor. Ben tüm envanteri almak için mesaj atmıştım :) Takas banları bittikçe hepsini bitenleri sırayla almak için yazdığımı çok iyi biliyorsun. 




    Ürünü steamanalyst fiyatından lanse edip satıyorsan, parayı göndermeden hemen önce steamanalyst fiyatına bakılıp hesaplamalar yapılıp öyle ödeme yapılır/alınır. Muhtemelen genç bir arkadaşımızsın skin alım satım olaylarını tam kavrayamamışsındır diye düşünüyorum. Her dakika ürünlerin fiyatı artıyor/azalıyor. Akşam eve geçiyorum alışverişi yapalım diyerek hocam fiyatı artıyor demen komik zaten artmış fiyat üzerinden hesaplama yapılıp ödeme alacaksın. Alışveriş yapmadık ama güzel tecrübe kazanmışsındır diye düşünüyorum skin alım satımı konusunda.




    Zira eğer skin alacak arkadaş olursa bu durumla karşılaşmamasını temenni ederim :)


    Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 28 Mayıs 2021; 15:26:23 >




  • Çok tecrübeli biri olmanıza rağmen anlamamak istediğiniz konu şu:


    Daha yüksek tekliflerde size haber vereceğimi söylemişim ancak bu haber olumlu olmak zorunda değil. Sizinle el sıkıştığımız hiçbir konu yok, ne paranızı almışım ne size rezerve etmişim ve hatta daha yüksek teklifler olduğunu ve değerlendirdiğimi söylemişim. Sizden habersiz işlem yaptığım tek skin de 50TL :)


    2014'ten beri cs skin piyasasını takip ediyorum sadece TR'de çok fazla nakite dönmüyorum. Sizin şuan derdinizin, oturduğunuz yerden 800-900 lira kazanamadığınız olduğunu anlayacak kadar da tecrübem var.


    Dediğim gibi benle alışveriş yapanlar istediklerini en ucuz fiyattan almaya devam edecekler ancak sizinle alışveriş yapanlar piyasaya göre ölü fiyatlardan ellerindeki assetleri çıkarmaya devam edecekler. Ancak merak etmeyin konularınızı kovalayıp sinir yatıştırma derdinde olmayacağım zira sizin gibi genç olmayan birisinin düştüğü bu komik duruma düşmek istemem :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yecavdar -- 28 Mayıs 2021; 15:45:57 >




  • Update: Falchion Tiger Tooth ve USP Stainless Satıldı.

  • Hocam skinler artıyor ya ucuza satıyormuşum diyen birisinin "derdin 800 lira kazanmak" ve kendi kabul ettiği fiyata ölü fiyat demesi hem komik hem de ironik. Yazdıklarımı anlamayan ,ticari ahlakı sorunlu olan ve olayda ss leriyle kendi kendini ele veren biriyle daha fazla muhabbete girmek istemiyorum yeterince vakit kaybı yaşandı zaten.

  • İnsanı yoruyorsunuz :) Açıkça idrak probleminiz var veya anlamak istemiyorsunuz diye yorumluyorum şuan. Bence de benimle daha çok iletişime geçerek değerli vaktinizi harcamaya gerek yok, iyi günler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yecavdar -- 28 Mayıs 2021; 17:22:42 >
  • Update : Ak Asiimov Satıldı.

  • Update : Gut Tiger Tooth Satıldı.

  • Update : Skinlerin tamamı bynogameden satıldı.


    3 Skin kaldı : Usp Kill Confirmed / Neo-noir ve Ak47 Wasteland Rebel

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.