Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 13:4:38 >

• Siyasal islamin modern kalesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DogusCay kullanıcısına yanıt
    Neye göre söylediniz bunu? Mantıklı ve tutarlı bir gerekçeniz olmalı.

• Darkness19 D kullanıcısına yanıt
    silinebilir
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Ülkemizin Cumhurbaşkanının DEVLET üniversitesinde devlet destekli yapılan kütüphanenin törenine katılması üniversiteyi herhangi bir kalıba sokmanız için yeterli mi? Sosyal medya şaklabanları sizi, fikriniz olmaz ama çamur at izi kalsın.

• pipola P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ona bakarsan Reisimizin diploması(!) da Marmara'dan,Marmara'nın da geçmişini biliyoruz. Ne yani tercih etmeyelim mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipola

silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 13:4:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    12 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbul medeniyet üniversitesi tıp için öyle dandirikten bir üni değil, bölümde adını proflardan duyduğum bir üni

• quote:

Orijinalden alıntı: Carlsén

istanbul medeniyet üniversitesi tıp için öyle dandirikten bir üni değil, bölümde adını proflardan duyduğum bir üni
    Siz nerede okuyorsunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkness19 D kullanıcısına yanıt
    Ogrenci profilinden ve bazi hocalardan gordugumu soyledim. Detaya inecek degilim. Cok istiyorsan gidip sen de gor

Profil incelemesi sonrasi edit: medeniyet hukukta okuyormus. Mevcut statuyu gorememissin. Her turlu etik olmayan yonetimin dondugu mekan. Tabi herkesi zan altinda birakmam, cok degerli hocalarimiz da var ama yonetim neyse profil de odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogusCay -- 13 Ağustos 2020; 15:9:29 >
  • DogusCay kullanıcısına yanıt
    Çok istedim ve gidip gördüm zaten:) 4 yıldır içerisinde bulunduğum kurumun hocalarını ve öğrenci profilini sizden ilk defa duyuyorum :) Herkesi zan altında bırakamam derken genel bir yorumu genel bir platforma yapıyorsunuz, böylece herkesin hakkına giriyorsunuz. Bugüne kadar ne bir hoca, ne de bir öğrenci siyasi bir oluşumun içinde bulunsa dahi bunu okula yansıtmadı, yansıtamaz. Siz siyasetin üniversitelere yansıdığı esas ortamlardan bi’ habersiniz sanırım, atıp tutmak en basit olanı tabii.
    Altı boş genellemelerinizi kendinize saklamanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness19 -- 13 Ağustos 2020; 15:27:5 >
  • tercihlerden sonra belli olucak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.