Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katatonia23 -- 30 Kasım 2017; 19:26:38 >

• Olympus 45mm E bir bakayım dedim 1350 tl maşallah.
  • Nt2a 2077 lira,tersten saplamislar. N11 de 1800 artı 150 lira cekle 1650 ye geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 indirim olan ürün hangisi direkt ona bakalım.
  • Sd kart arayanlar için lexar 1000x kartlar uygun görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

Nt2a 2077 lira,tersten saplamislar. N11 de 1800 artı 150 lira cekle 1650 ye geliyor

Merhaba sadece linkini attığım ürünlerde indirim vardır, gün içinde çeşitlilik artacak, bahsettiğiniz mikrofonda bir indirim olmadığını bilmenizi isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Olympus 45mm E bir bakayım dedim 1350 tl maşallah.

Merhaba sadece linkini attığım ürünlerde indirim vardır, gün içinde çeşitlilik artacak, bahsettiğiniz lenste bir indirim olmadığını bilmenizi isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS Vita Hafıza Kartı
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar genel bir duyuru sağlayalım;

Sadece linkini attığım ürünlerde indirim mevcuttur, gün içinde ürün gamı genişleyecektir. Linkteki tüm ürünlerin maliyetine istinaden fiyatlandırma yapılmıştır bilginize. İyi günler dileriz.
  • polarize filtre düşürürüz dedik ama fiyatlar uçuk
  • Eğer herhangi bir özel indirim varsa bunlar sitenin "kampanya ürünleri" başlığı altında toplanmış olmalıydı. Ama kampanya ürünlerindeki fiyatlarda, bindirim sonrası indirim dışında piyasadan daha uyguna fiyatlar göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateach

polarize filtre düşürürüz dedik ama fiyatlar uçuk

Beyefendi sadece linkini attığım kısımdaki ürünler indirimdedir. İyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Eğer herhangi bir özel indirim varsa bunlar sitenin "kampanya ürünleri" başlığı altında toplanmış olmalıydı. Ama kampanya ürünlerindeki fiyatlarda, bindirim sonrası indirim dışında piyasadan daha uyguna fiyatlar göremiyorum.

Merhaba zaten o bolumde toplanmistir yukarida link verilmistir.

Bang Olufsen H7,H6, A2, TG-Tracker, Olympus OM-D E-M10 Makr II, kartlar, A6000, Tamron 18-200mm, Zhiyun kitleri, Smooth-Q, JBL modelleri, Boya BY-M1, Ring Light, Saramonic ve sayamadığım onlarca model piyasanın altında ve en iyi fiyatlarla girilmiştir ona rağmen indirim yok demeniz göz ardı etmek olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.