Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Diğer #Enpara #Yapı Kredi Firma #CepteTeb
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    silinebilir satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 17 Haziran 2017; 1:4:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1- alt limit 50 tl ürün alıyosunuz..
    2- 20 tl indirim çeki uyguluyosunuz..
    3- 8 tl kargo ücreti ödemiyosunuz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ben size diyorum ki 50 tl ürün + 8 tl kargo.. çıkar 58 tl ye 20 düşün + 8 tl kargo düşün.. 15 tl ödeyin.. bunun toplam karı 6 tl mi oluyor?

1 tl ye forumda kargo ücretsizi ben satıyorum zaten..

isterseniz o da var..

farketmez isimlerin önemi yok.. 3 kişi 4 kişi..

100/30 ile kıyaslayacağınızı tahmin ettim.. kendiniz diyosunuz onun alt limiti 100 işte.. bunun alt limiti 50 alt sınır düşük..

ben 3-4 senedir elite hesap kullanıyorum.. neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum aldımda sattımda..

13 ü 6 diye yanlış yönlendirme yapmayın bu komboda kar 13 TL hesaplamayı yanlış yapıyosunuz ısrar ediyosunuz..
    diğer kendinize uygun çekler için forumda dediğiniz gibi alternatifler var..
    boşverin başlık altında kabullendirmeye çalışmayalım birbirimize..

rica ederim bu başlık altından insanlara 13 değil 6 şeklinde yanlış yönlendirme yapıp satışıma mani olmayın
    bu çekten daha önce benden çok alan insan oldu.. kimse almaz falan filan bunlar sizin düşünceleriniz..

teşekkür ederim iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 16 Haziran 2017; 17:06:36 >

• RoyalWatch55 R kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi ısrar etmeyelim.. siz beni anlamayacaksınız.. kargo zaten 1 tl diye bi kavram yok..

kargo 1 tl olanda var..
    1.5 tl olanda var.. 2 olanda var..

bunlar elite hesaplarını kullandıranlar..

birleşen indirim kampanyasondan bahsediyorum anlamamakta ısrar ediyosunuz..

ozaman diyorum size alacağınız ürünü sadece kargo ücretsiz olarak alın kargo ücreti yerine 1 tl ödeyip 7 TL kar edeyin çünkü bu noktaya kadar birbirimizi anlıyoruz.. ama bu noktadan sonrasını anlamak istemiyosunuz yanlış olan sizsiniz.. kimse 8 vermiyor diyosunuz ama 100/30 çeki örnek veriyosunuz orda neden 8 TL ödemek zorunda kalıyosunuz? o zaman kargo hariç 100/30 indirim çeki oluyor.. kargo 1 tl olanla 100/30 çek birleşiyormu?

kargo 1 tl diye bişey yok.. kargo 1 tl olması demek zaten 7 tl alıcının karıdır demek..
    kargo 1.5 olması demek 6.5 tl alıcının karınadır demek..

normalde trendyoldan siz bir ürün alırken 8 TL kargo ücreti ödemiyomusunuz?? bakın başa sardım aynı şeyi soruyorum okuyup anlamıyosunuz bence..
    normal hesapta 8 tl değilmi kargo ücreti? e o zaman neyi tartışıyoruz..

burdada 8 tl kargo ücretiyle birleşen ekstra 50/20 alt limitli bir çek var.. onunda birleştiği için fiyatı 15 tl.. ve karınız net bir şekilde 13 tl oluyor..
    diyorum ya kabullendirmeye gerek yok..

KANDIRMA LAFINI SİLİN ben bu forumda referanslı biriyim kimseyi kandırmadım size karşıda saygıda kusur etmedim hakaret etmedim bişey demedim aksina saygı gösteriyorum kandırma lafını kaldırın! kelimelerinizi doğru seçin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 16 Haziran 2017; 17:35:57 >

• RoyalWatch55 R kullanıcısına yanıt
    yalan falan yok ortada herşey açık sizinki karalama terbiyesizliğinden başka bişey değil..
    gerçekten saçma saçma konuşuyosunuz..

1- Normal trendyol hesaplarında ne ürün alırsanız alın kargo ücreti 7,99 dur (8 TL)
    sizin 1 tl kargo dediğiniz olay satıcının takdiridir yani 1 tl - 1,5 tl 2,5 tl vs burdaki gider kargo ücretinden düşülür..
    yani siz burdaki 8 tl lik kargo ücretine 1 tl ödeyip 7 tl kar edersiniz..
    yada 2.5 tl ödeyip 5,5 tl kar edebilirsiniz.. siz işin bu boyutunu göremeyip hesaba katmıyosunuz..

2-kargo ücretsiz hesapla birleşen 50 TL alt limitli 50/20 çeki ayrıca satamam kod olarak veremem zaten kargo ücretsizle birleşmek zorunda
    yani otomatikman iki kampanya kombo oluyor..

buda size 58 tl kargo ücreti dahil alışverişinize 28 TL indirim sağlıyor.. normal bir hesapta bunu öderseniz kaçpara ödersiniz??
    hadi rastgele attım kafadan 70 liralık bir ürün aldınız + 8 kargo ödemesi ürünü normal hesaptan 78 lira ödeyerek alırsınız..

burada ise 8 tl kargo ücreti ödemeyip + 20 tl çek indirimi ile toplamda 28 tl indirim alırsınız.. yani kartınızdan 50 tl kesilir..
    15 tl de satıcıya ödediğinizi ekleyelim ne etti? 50+15=65 TL

78 liraya normalde alacağınız ürünü toplamda 65 liraya aldınız bu ne demek? 78-65 = 13 TL cebinizde kaldı kar demek!

insanları karalamaya hakkınız yok.. orucunuzu açın iftarınızı yapın bu meseleleri özelden konuşun insanları yanlış yönlendirdiğim kandırdığım yok yalanını yakaladım diyosun acıyorum size ayıptır günahtır Allahtan korkonuz yok heralde.. hesap ortadadır insanların takdiridir..

iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 16 Haziran 2017; 17:53:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.