Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stargazer17 -- 4 Haziran 2018; 6:12:51 >



  • aida 64 ü çalıştır başlangıcında donacakmı?
    bide parçalara tek tek sres testi yaptır.
  • Siz yine de SnailDriver programı ile bir driverları kontrol ettirin, belki anakart çhipseti veya başka bir eksik yazılım yüzünden bu sorun oluyordur.

    http://snailsuite.com/download-snaildriver
  • Voltajlardaki büyük anlık sıçrama sebep olabilir. Güç denetim masasından performans ayarları değiştirilebilir, yüksek performans seçilip, test edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan eve geçtiğimde deneyeceğim hepsini yazdığınız sırayla, peki bu işlemlerin bilgisayarın donanımlarına zarar verip garanti dışına çıkarma ihtimali var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk işlemi yaptım galiba. Aida 64 programını indirdim, programa girerken laptop donmadı. Stres testi dediğiniz de sanırım şuydu, onu da 10 dk bekleterek yaptım.
    http://prntscr.com/f3qf3p
    http://prntscr.com/f3qgxz
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stargazer17 -- 4 Haziran 2018; 6:13:35 >
  • Tüm yöntemleri denedim.



    Aida 64 ile ilk fotoğrafı test ettikten sonra 10dk bekletip işlemi durdurunca çekmiştim, ikinci bir deneme daha yaptım 5dk da cpu sıcaklığı 95 civarında geziyor.



    Snail driver ile güncellemeleri yaptıktan sonra bilgisayar 2 defa masaüstü geldiği an kapandı (normal bir durum değil), sonra 1-2 dk bekletip açtım bilgisayarı düzeldi gibi şimdilik pc açılırken masaüstü gelince direk kapanmıyor.



    Sonra 1 saat laptopu bekletip bilgisayarı tekrar açtım ve herhangi bir oyuna girmeyi denedim, yine bilgisayar dondu, sonra kapattı kendini. Tekrar açıp oyuna girmeyi denedim, oyuna sorunsuz bir şekilde girdi.



    Kısacası denemeler işe yaramadı :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stargazer17 -- 3 Mayıs 2017; 23:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stargazer17 kullanıcısına yanıt
    Edit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz976 -- 3 Mayıs 2017; 23:21:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ani voltaj değişimi neden oluyor olabilir. garantisi varsa gönderin orda test etsinler anlattıklanıza göre pek yazılımsal bir sorun gibi durmuyor
  • keremsh21 kullanıcısına yanıt
    bana da donanımsal bir problem gibi geliyor, en kötü pazartesi gününe kadar bir çözüm bulamazsam vereceğim servise. şimdi versem haftasonu falan derken kaynayacak arada kafayı yiyecem evde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stargazer17 -- 4 Mayıs 2017; 3:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stargazer17 kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde kullanmak zarar verebilir. Gidip servise verin derim ama karar sizin tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise verin aynı bilgisayarı kullanıyoruz bende hiç öyle bir sorun yapmadı.Bu arada hiç ETD.sys mavi ekran hatası alıyor musunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 kullanıyorken arada mavi ekran hatası alıyordum, tam emin değilim ama Whea Uncorrectable Error ve/veya Driver Irql Not Less or Equal ETD.sys idi, ama Windows 10 a daha bir hafta oldu geçeli, henüz bir mavi ekran almadım.



    Bilgisayarı ilk aldığım zaman dotaya girdiğimde, oynarken falan direk mavi ekran/donma hatası veriyordu, aynısını aynı bilgisayarı kullanan arkadaşım da yaşıyordu. Servis ile konuşunca bunun Nvidia Gtx 960m ekran kartının genel bir problemi olduğunu, birkaç gün sonra laptopu getirmemi, BIOS güncellemesi yayınlayacaklarını söylediler. BIOS güncellemesini yaptılar, oyun en azından oynanabilir hale falan geldi, ama bu problem hala devam ediyordu. Arada mavi ekran da veriyordu. Ama belki virüstür, yazılımsaldır, windows 8.1 yüzündendir falan diye düşünürken geçen format attıktan sonra hala devam edince ben de konu açmaya karar verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin sorun bence donanımsal. pc yi bataryasız çalıştırmayı dene. bazen batalaryalar bilgisayarı kitlemeye hatta takılıyken hiç açtırmayabiliyor . pili sök sadece adaptörü tak. bu şekil bir dene.
  • Maalesef bataryasız çalıştırmayı deneyemem, çünkü dahili bataryaya sahibim. Yani içini açmadan çıkarmam pek mümkün değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.