Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 31 Ağustos 2016; 12:59:05 >

• Alynn's var böyle yazılıyordu galiba ama meyhane değil kafe gibi, içkileri uygun köfte , hamburger gibi menüler var. Kordonda bu yer ama istediğin gibi değil sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 31 Ağustos 2016; 12:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alin's Restaurant o 😂

• Tamamda niye meyhane? bundan iki gun sonra cuma.Sonra 40 gun ibadet yapamiycaksiniz ikinizde.Gunah degil mi ? Ben uyariyimda siz naparsaniz yapin.

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 31 Ağustos 2016; 12:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Tamamda niye meyhane? bundan iki gun sonra cuma.Sonra 40 gun ibadet yapamiycaksiniz ikinizde.Gunah degil mi ? Ben uyariyimda siz naparsaniz yapin.

Adamın dibisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valbilken kullanıcısına yanıt
    Boş muhabbet yapan ufak çocuklar yazmasın lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gus Fring kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • İş bankasının yanındaki sokakta var bir tane dışarda falan sandalyeler güzel oluyor orası meyhaneyle aram yoktur pek yani daha doğrusu kız arkadaşımla gitmeyi sevmiyorum o yüzden pek tavsiye veremeyeceğim ama restaurant istersen %100 var konak pierde oraya gitmeni tavsiye ederim önceden rezervasyon yaptır deniz kenarı bir yer ayarlasınlar denize sıfır romantik bir yemek yiyebilirsin. 2 kişi şarapla beraber 250 tl civarına çıkıyorsunuz şarabı kadeh alıp 2 kadeh içerseniz o zaman 220-230 tl civarına tatlısına varana kadar yersiniz.Tavsiye ederim.
  • Aga her şeyi anlıyorum bak ama sevgiliyle meyhaneye gitmek nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Teşekkür ederim

Meyhaneye değilde İzmire yabancıyım çok gitmedim.Yan yana sıralı bir sürü kafenin olduğu bir yerde bira içmiştim.Orada ki mekanlar çok güzeldi her biri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.