Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CH0PPER -- 29 Kasım 2017; 22:3:4 >



  • Merhaba,

    Ben yaklaşık 1.5-2 ay önce aldım Logitech G502. ve sürekli olarak CS:GO oynuyorum, gayet memnunum. Mouse'unuz, piyasadaki (Logitech'in iddasına göre ki yalan söyleyecek bir firma değil) en iyi lazare sahip mouse.

    Turnuvalardaki ya da videolarını izlediğiniz oyuncuların çoğu alışkanlıkları nedeniyle eski mouse'larını kullanmaya devam ediyorlar. Daha dün bununla ilgili bir video izlemiştim.

    Şahsen ben biraz ayarlama ile kullandığım G502'imden gayet memnunum. Tabi birazcık büyük bir mouse daha çok eli normalin üstünde insanlara göre (Boyum 1.90 haliyle ellerim de boyuma orantılı olarak büyük) ama kullanışlı.

    CS:GO'da 450 DPI'a düşürüyorum ve oyun sensivity ayarım da 2'de. Baş parmak tuşunu da (G5 G6 tuşarının altındaki baş parmağın ucuna denk gelen tuş) anlık 1600 DPI geçişi için kullanıyorum. Böylelikle rahatlıkla arkama hızlıca dönebiliyorum.




  • Logitech G303 de alabilirsin hocam, hem G502 gibi piyasadaki en iyi sensörü kullanıyo, hemde orta boyutlu sade görünüm + az tuş.
    Ben kullanıyorum memnunum.

    DN : Turnuvalarda xyp9x ve freakazoid de görmüştüm.G303 Kullanıyolardı, tabi şuan değiştilermi bilemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaquentax -- 13 Nisan 2016; 14:43:59 >
  • Elin küçükse zowie ec2-a büyükse ec1-a al derim.
    En son JW'de sensei den geçti diye biliyorum dennis te aynı şekilde.
    Üzmeyecek bir mice
  • Ben microsoftun 10 yıllık mousesini kullaniyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3-4 aydır rival kullanıyorum ss mouse padli kampayasından almıştım. çok memnunum tavsiye ederim. logitech fare denemedim ama onun da g430 kulaklığını kullanıyorum o da güzel.
  • g502 yerine g303 almıştım hala kullanıyorum. Sensörleri vs her şeyi aynı g502 de ağırlık dengeleme aparatları,daha fazla tuş ve malzeme farkı var sadece. Bunları kullanmayacaksanız o fiyat farkını vermeniz saçma olur.

    Elinizle deneyip ona göre alın benim elime küçük gelmişti biraz g303 fakat alıştım bir süre sonra.Keşke biraz daha büyük bir mouse alsaydım demiştim fakat alıştıktan sonra sorun çıkarmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.