Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara6655 -- 11 Şubat 2015; 19:51:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar anfiyi tek satmayı düşünmüyorum hoparlör seti tek olarak satılırsa anfiyide satarım...

• 5 parcalik s31 setin sifir fiyati havale ile odendigi takdirde 1669tl zaten. Fiyatta revizeye gitmeniz gerekiyor bana kalirsa.

http://www.eniyiteknoloji.com/S-31-Hoparlor-Seti,PR-1435239.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇAĞ Ç kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekürler ben konu açtığımda en ucuz fiyat 2250 tl idi teknoloji gidgide ucuzluyor benim aldığım kurum mediamarktı illaki dağa ucuzu çıkar sizin verdiğiniz linkte satıl al dediğimde çıkan peşin fiyat bu 1.794,75 TL fiyatı revize ediyorum
    ama sizinde bildiğiniz üzere her firmanın getirdiği garanti koşulları aynı diil internette her linke bakıp karşılaştırma yapılabilir tabikide ama genellikle o fiyata almaya kalktığınızda ya stokta yoktur yada ürün şu fiyat oldu gibi saçma sapan yorumlarla karşılaşırsınız internettende her ürün heryerden alınmaz size gelecek ürün de teşhir olabilir yani diyeceğim bilinmiş bir firmadan almak ayrı bilmediğiniz firmadan almak ayrı telefonu bayiden alınca 2000 liraysa dışardan yada spot 1600 lirayada alınabilir ama herkez terciğ etmez spot malda muhattap bulamassınız ama bayide muhattap bulabilirsiniz yani elektronik eşya heryerden alınmaz.. genede 3 e 5 e bakmıyorum revize ediyorum fiyatı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR.
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.