Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G815 Tactile Satın Al 27 Kasım 2024 17:05 1 1 Logitech G815 Tactile Logitech G815 Tactile -- 4.000 tlürün sorunsuz tertemizdir LOGITECH G710+ klavyeme göre tuşlar ve aralıklar ufak geldi.minimalist ve bilek desteği yok çok alışmışım klavyeme buna alışamadım. o yüzden satıştavatandan alınma garantisi var . takas düşünmüyorum kutusu mevcut1 hafta pc ye takılıydı ancak birkaç saat tuşları kullanmışımdırkargo seçeneği referanslı üyelere sorumluluk alıcıya ait şekilde kargo yapılıraras ve yurt içi kargo mevcut diğer kargolar bana uzak kalıyorkargo ücreti alıcıya aittirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech G815 Tactile