Şimdi Ara

silindi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Br daha paylaşım yapmayı düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 24 Ağustos 2013; 23:33:04 >

• Br daha paylaşım yapmayı düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 24 Ağustos 2013; 23:33:15 >
  • en kısa zamanda ayrıntılı olarak ınceleycegım canım arkadaşım,
    eline emeğine sağlık sağolasın bizi aydınlattın için.
    işallah gereken ilgiyi görür konu. Bnece çok değerli bilgiler var.
    laylayloma geyıge vurmayan tum mesajı alıntı yapmayan bılınclı kullanıclar bu konuya uğrarsa cok güzel olur dusuncesındeyım.
  • AMD çok güç tüketiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellerine sağlık ;
    görüldüğü kadarıyla fx 8350 o kadar kötü sonuçlar vermemiş hatta gayet iyi bile denebilir ama oc olunca çektiği güç nedir öyle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 24 Ağustos 2013; 14:15:45 >
  • SSD testlerinde gördüğüm kadarıyla AMD ahci driver yüklü değil.
    Full çarpanda sıcaklık daha çabuk artıyor, ayrıca Bus hızı AMD'nin avantajı. 23,5*200 yerine 20,5*229 daha etkili olurdu diye düşünüyorum.
    Emeğine sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 24 Ağustos 2013; 14:16:27 >
  • Hocam emeğine teşekkürler. İşlemciler 3DM11 testinde kafa kafaya çok yakın sonuçlar almışlar.
    SSD testinde İntelin lehine fark biraz artmış.
    Güç tüketimi İntel iyi önde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SİLİNDİ]
    7 yıl önce açıldı
    SİLİNDİ
    2 ay önce açıldı
    Silindi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel test olmuş, aslında bildiğimiz şeyleri kanıtlıyor bu test. Intel'in tek çekirdek başarımı muazzam olduğunu kabul etmek gerek ve bu zaten hemen kendisini gösteriyor. Çok çekirdekli başarımı ile FX 8350 de kendi ücretini hak ediyor.

Sandy Bridge muhteşem bir platform overclock potansiyeli açısından. Bu özelliği sayesinde uzun ömürlü olacağı kesin. Maalesef şu an artık 0'ını bulmak pek kolay değil ve Ivy Bridge + Haswell de Sandy Bridge kadar iyi overclock olamıyor (IHS değiştirip garantisini kırarsanız onu bilemem)

bu da bize gösteriyor ki 2011'de 2500k alan arkadaşın daha uzun süre değiştirmeye hiç ihtiyacı yok, 2600k için de geçerli
    FX 8350 de tek çekirdek başarımı zayıflığını çok çekirdekteki güçlü performansıyla kapatıyor, 2600k'nın ardından izliyor. Fiyatını düşünürsek makul ve anlaşılabilir. Tabi FX 8320 daha iyi bir f/p oranı sunmakta.

• Emek vakit harcanmis cok degerli bir konu cok tesekkurler.Umarim konuda gereksiz tartismalar ve geyikler olmaz konu amacindan sapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerimizi alalim

• Son birkaç yılın en iyi testlerinden biri olmuş. Eline sağlık. 8350, sanılandan iyi iş çıkarmış görünüyor.

SSD okuma hızındaki düşük sonuç, 8350 için en büyük handikap olmuş sanki. Bir de hız aşırtmalı durumdaki çektiği güç fazla gerçekten. Bunu telafi edeceği tek yönü, anakartını işlemci güncellerken değiştirmek zorunda kalmamak olsa gerek.
  • Asus sitesinden ASUS chipset driver yüklediysen AS-SSD bencmark'da AMD AHCI göürünür. Sende driver microsoft olarak görünüyor...
  • Multiplayer konusunda size katılıyorum. BF3 multi gerçekten çok fazla cpu gücü istiyor imzamdaki sistemdeki değerlerde 64 kişilik gulf oman caspian gibi haritalara girdiğimde gpu kullanımı ciddi seviyede düşüyor çözünürlük 1600*900 ayarlar medim olmasına rağmen. Şimdi yok artık phenom 5770'e de darboğaz yapmaz abartıyorsunuz diyeneler olacaktır, isteyenlere screenshot gönerebilirim. Aslında şunu söylemekte fayda var evet bir çok kişinin dediği gibi 4GHZ phenom ile 7950 gibi kartlar kullanılabilir ama sadece işlemci gücüne ihtiyaç duymayan single player oyunlarda. Multiplayer mmo veya bf3 gibi oyunlara geçtiğinizde işlemci farkını gerçekten ortaya koyuyor.

Sedat abide AMD'nin kurtu olmuş hemen. Kessek harbiden kırmızı akacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 24 Ağustos 2013; 14:44:46 >

• eline yürügine sağlık hocam çok güzel bilgiler. o değilde şu intel burn testte ne öyle çektigi güç
  • Hocam emeğinize sağlık.

Mükemmel bir test olmuş resmen arşivlik bir çalışma

8350 güç tüketimi dışında gayet iyi bir işlemci. 2500k ise efsane olduğunu bir kez daha kanıtlamış. İlerde bir tane alacağım. Kullanmak için değil koleksiyon için tabi ki de:)

Bu arada benim de aklımda HD9870 incelemesi var. Erken alabilirsem 4 Ghz'de 955 BE kullanıp ilginç testler yapabilirim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24
    ssd konusunda amd intelden hep geride zaten.özellikle intel z77 ile iyi ilerledi.bf3 multide intel kadar verim alamadım.genele bakarsak güzel bir işlemci.

Özellikle son aldığım HyperX 3K'nın AS-SSD bencmark testine dikkat.
    1,5 sene önce aldığım Team S3'ü de Windows 8 ile kullanıyorum. Sistemde aktif hiç mekanik disk yok ve W8'de açılış kapanış inanılmaz derece iyi. İntel kadar olmayabilir ama fark yaratcak kadar belirgin bir yavaşlık pek sezmedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

Multiplayer konusunda size katılıyorum. BF3 multi gerçekten çok fazla cpu gücü istiyor imzamdaki sistemdeki değerlerde 64 kişilik gulf oman caspian gibi haritalara girdiğimde gpu kullanımı ciddi seviyede düşüyor çözünürlük 1600*900 ayarlar medim olmasına rağmen. Şimdi yok artık phenom 5770'e de darboğaz yapmaz abartıyorsunuz diyeneler olacaktır, isteyenlere screenshot gönerebilirim. Aslında şunu söylemekte fayda var evet bir çok kişinin dediği gibi 4GHZ phenom ile 7950 gibi kartlar kullanılabilir ama sadece işlemci gücüne ihtiyaç duymayan single player oyunlarda. Multiplayer mmo veya bf3 gibi oyunlara geçtiğinizde işlemci farkını gerçekten ortaya koyuyor.

Sedat abide AMD'nin kurtu olmuş hemen. Kessek harbiden kırmızı akacak

aynen... 3.5 ghz 1090 t bile iciyor 7870 le bf3de 64luk bazi haritalarda fps ciddi dusuyor yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

ssd konusunda amd intelden hep geride zaten.özellikle intel z77 ile iyi ilerledi.bf3 multide intel kadar verim alamadım.genele bakarsak güzel bir işlemci.

Özellikle son aldığım HyperX 3K'nın AS-SSD bencmark testine dikkat.
    1,5 sene önce aldığım Team S3'ü de Windows 8 ile kullanıyorum. Sistemde aktif hiç mekanik disk yok ve W8'de açılış kapanış inanılmaz derece iyi. İntel kadar olmayabilir ama fark yaratcak kadar belirgin bir yavaşlık pek sezmedim...

: )

tamamda hocam bendeki ssd ile sizdekiler aynı değil öncelikle.ayrıca bendeki 2 yıl oldu nerdeyse.bendeki ssd yi test etsen sende ort aynı değerleri alırsın.ayrıca yapay benchlere takılman garibime gitti.günlük kullanımda farkı hissetmek çok zor.ayrıca bendeki puan farklarına bakarsan az fark var aralarında.özetle pek takılma ssd benchlerine.sadece çeşitlik olsun diye koydum yoksa düşünmüyordum.

bu yorumada katiliyorum sata 3 ssdyi sata 2 de kullaniyorum gayet de tatmin ediyor

• http://forum.donanimhaber.com/m_80097896/tm.htm

şu konudaki test ide yaparsan iyi olur.
  • Acayip alıngan adamsın.
    AMD driverını yükle öyle kullan diye yazdık başka bir amaç yok. Ama testlere bakarak AMD bu konuda iyi değil gibi bir ortam oluşmuş, ben iyi olmayabilir ama o kadar da kötü değil anlamında yazdım. Senin testin olunca günlük başka yapay test başka veya SSD eski oluyor da; biz İntel 3770K ile de kullandığımız SSD'yi FX8320 ile test edince bu skoru aldık işte diye yazınca başka mı oluyor. Biz bilmiyor muyuz günlük kullanım ile benchlerin arasındaki farkın yalan olduğunu. 500Mb ve üzeri değerleri ancak SSD'den SSD'ye en iyi koşullarda belli formattaki ve boyuttaki dosyalarlar alırsın.
    Sana diğer konuda da yazdım, bus hızından bahsettim, acemilik mevzusuna girdin hemen. Testi keşke bus hızından yararlanarak alsaydın. AMD de bus hızı avantaj. İntel'de en fazla %3-4 yapabiliyorsun AMD'de %20'ye kadar ben denedim.
    Çocuk da değilsin yaşın hatırladığım kadarıyla 30 üzerinde ama kusura bakma iki şey yazıyoruz hemen ekşiyorsun bu şekilde olmaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.