1 tane wiii alıp doğum günü partisinde oynamak farz olmuştur arkadaşlar...xD
insanoğlu varlından bu yana 5 ihtiyacı olmuştur yemek ihtiyacını karşılamak için çiftçilik su ihtiyacını karşılamak için kuyular yapmış hava ihtiyacını karşılamak için dünyada yaşamış merak ihtiyacını karşılamak için sürekli çalışmış cinsel ihtiyacın karşılamak için evlenerek karşılamıştır ama insan oğlu bu ihtiyaç konusunda oldukça açgözlü olmuştur ve insanlar bu açgözlülü kulanmıştır çünkü kolay ve basit işte ben bunu der bunu konuşurum
Yanında oynanacak kişiyide gönderiyolarsa tamam .
@Lincourt
Videodaki kızları da gönderirlerse bir video inceleme yapmayı düşünebiliriz arkadaşlar.
:D
Abi düşünmeniz hata olur :D
Allahtan bye askerde :D
ahahaha b/tards in the house :D ffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuu
BSC Misafiri abi nedir buya oyun dünyasının adı kirleniyor. oyunlar insani şeylerden uzaklaşıp tamamen farklı dünyalarda anti sosyalliğin bdibine vurmak için geliştilmiş şeylerdir bu ne ya! artık benim ubisoft bitmiştir - istedikleri kadar splinter cell, prince of percia çıkarsınlar oynamıyacam zaten assains creed serisiyle belliydi kalitelerinin düştüğü ama bu kadat düşebileceklerini hiç sanmazdım. artık para için bilmemne oyunu yapmışlar sanki çokta gerek varya oyuna... adam haklı bende ac 1 gibi bir oyun yapmasalardı takip etmezdim benim korsan almamın sebebde ubisoft :) o yüzde bu oynunda korsanını alıcam sırf ubisofta adilik olsun diye
Bu oyun tutar
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
abi nedir buya oyun dünyasının adı kirleniyor. oyunlar insani şeylerden uzaklaşıp tamamen farklı dünyalarda anti sosyalliğin bdibine vurmak için geliştilmiş şeylerdir bu ne ya! artık benim ubisoft bitmiştir - istedikleri kadar splinter cell, prince of percia çıkarsınlar oynamıyacam zaten assains creed serisiyle belliydi kalitelerinin düştüğü ama bu kadat düşebileceklerini hiç sanmazdım. artık para için bilmemne oyunu yapmışlar sanki çokta gerek varya oyuna...
Ubisoft'a yakışmadı...
(orfur) sen daha Assassin's Creed yazamıyorsun Sen Assassin' Creed'e kurban ol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme