Şimdi Ara

silindi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İyi yapmış. Kadınlarda cinsel ihtiyaç olmadığını bilmeyen beyimiz ufak bir yarayla olayı atlatmış.

Allahtan organ mafyası çıkmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AraneL_LinweLin

İnanılmaz ama gerçek bir olay. İngiltere'de genç bir kadın Avustralya'da bir erkeğe cinsel saldırıda bulundu. The Sun'ın haberine göre 2006 yılının ekim ayında genç askeri evine çağıran genç kadın, Kendisiyle yaşıt olan askeri soyup zincirle sandalyeye bağladı. Cinsel fantezi yaşayacaklarını zanneden asker çok geçmeden yanıldığını anladı. Çünkü Clunies-Ross, "Seni mahvedeceğim" diyerek, askerle aynı üste görev yapan erkek arkadaşı Peter Gurdulic’in getirdiği vibratörle sandalyede bağlı olan askere tecavüz etti. Bu sırada Gurdulic saldırının fotoğraflarını çekip kameraya aldı ve bunları ordunun web sitesinde yayınlamakla tehdit etti.

Kaynak :http://www.haberturk.com/haber.asp?id=52325&cat=180&dt=2008/01/22
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Bende bağlayıp normal ilişkiye girdiler zannetmiştim. Öyle olsaydı 1 tanede ben sipariş edecektim

evet bende öyle zandım dünya tersinemi döndü dicektimki sonu çok hazinli bitti yerinde olmak istemezdim
  • derdi neymiş
  • -Elleriniş bağlıyayım mı ?
    -.......
    -Bana güvenmiyormusun ?
    -Olurmu canım al(ellerini uzatıyor)
    -Süper olucak [Eller baglanıyor], Mehmet ahmet gelin bobrekler hazır !

Allah belasını vermesın bu organ mafyasının
  • quote:

derdi neymiş

"bu güne kadar erkeklerin bana yaptıklarının intikamını alıcam!!!"

aklıma birden amerikan pastası 5 te cooze un başına gelenler geldi ama o yine iyiydi en azından sadece tek taraflı diil buna iyice yazık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 23 Ocak 2008; 0:35:11 >
  • Kadın sosyopat galiba.
  • askere de almazlar artık o elemanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özlem

İyi yapmış. Kadınlarda cinsel ihtiyaç olmadığını bilmeyen beyimiz ufak bir yarayla olayı atlatmış.

Tabi.bölünerek çoğalıyoz zaten.
  • quote:

İngiltere'de genç bir kadın Avustralya'da bir erkeğe cinsel saldırıda bulundu

İngiltere'de mi, Avustralya'da mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

derdi neymiş

"bu güne kadar erkeklerin bana yaptıklarının intikamını alıcam!!!"

aklıma birden amerikan pastası 5 te cooze un başına gelenler geldi ama o yine iyiydi en azından sadece tek taraflı diil buna iyice yazık olmuş

he o hiç olmazsa vurduydu

haberı gorunce iyimiş nesi haber keske benide tutsa dediydim ama okuyunca
    fıkrım degıstı ıstemıyorum ole fantazıler harama uckur cozmem ben zaten
    yasasın saglıklı cınsellık
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

İngiltere'de genç bir kadın Avustralya'da bir erkeğe cinsel saldırıda bulundu

İngiltere'de mi, Avustralya'da mı?

da
  • adam oturamıyordur artık muahah :D
  • quote:

İyi yapmış. Kadınlarda cinsel ihtiyaç olmadığını bilmeyen beyimiz ufak bir yarayla olayı atlatmış.

Her iki cinste de cinsel ihtiyaç vardır. Biraz araştırma yaparsanız hemen görürsünüz.
  • peki neden T.cavüz

geçenlerde de arkadaşın biri c.nsellik yazmıştı
  • Bayanlarda ihtiyaçlar, hiçbir zaman (ukrayna gibi ülkeler dışında) bayanın aktif olacağı bir saldırganlık durumuna varmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asli_gfb -- 23 Ocak 2008; 0:44:22 >
  • quote:

Bayanlarda ihtiyaçlar, hiçbir zaman (ukrayna gibi ülkeler dışında) bayanın aktif olacağı bir saldırganlık durumuna varmaz.

Bu ihtiyaç olmadığı anlamına gelmez ayrıca senin o aktif saldırganlık dediğine biz erkeklikten ziyade abazanlık diyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaiMei -- 23 Ocak 2008; 0:50:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

peki neden T.cavüz

geçenlerde de arkadaşın biri c.nsellik yazmıştı

yav millette ne cesaret var bu dönemde kralı gelse bağlattırmam kendimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.