Şimdi Ara

Silin Ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 1 Ekim 2007; 18:13:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: +BuRN+

2 Hafta Sonra Yolcuyuz oraya taşınıcaz bende kdz. ereğli anadolu lisesinde okuycam şehir ve okul hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum

PM attım
  • okulu bilmem de ereğli süper bir yer gezmeye gitmistik oraya özellikle sahili cok guzel ve temiz cilek festivalleriyle meshurdur keske daha once tasınsaydık diyebilirsin yani
  • arkadaşım hayırlı olsun nerden tanışıyorsun bilmek isterim .Zonguldak merkez iğrenç bi yer küçüçük tek caddesi var otobüste ordan geçer tırda utanmasalar tren gemi uçak bile geçirecekler.Ama ereğli sankim zonguldakın bir parcası değil küçük izmir gibi aynı sahili güzel .gezilecek yerleri daha fazla ama sana tavsiyem 7 den 70 e herkes aşırı alkol tüketir normal bişeydir bu onlar için sen sakın alkole alışma vallahi yaşamını bitirir.Heryaz sevgi,barış ve dostluk festivali yapılır bir sürü ünlü sanatçı gelir ilk gidişimde ,tarkan ,hepsi,grup 84 .hadise,ebru gündeş ,sibel can ,kibariye,murat boz gibi sanatçılar gelmişti.Bence çok pahalıdır çeliği ve çileği meşhurdur çeliği yiyemezsin ama bol bol çilek yersin .Bence oku iyi bi okul kazan ve zonguldaktan kaç derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan0640

arkadaşım hayırlı olsun nerden tanışıyorsun bilmek isterim .Zonguldak merkez iğrenç bi yer küçüçük tek caddesi var otobüste ordan geçer tırda utanmasalar tren gemi uçak bile geçirecekler.Ama ereğli sankim zonguldakın bir parcası değil küçük izmir gibi aynı sahili güzel .gezilecek yerleri daha fazla ama sana tavsiyem 7 den 70 e herkes aşırı alkol tüketir normal bişeydir bu onlar için sen sakın alkole alışma vallahi yaşamını bitirir.Heryaz sevgi,barış ve dostluk festivali yapılır bir sürü ünlü sanatçı gelir ilk gidişimde ,tarkan ,hepsi,grup 84 .hadise,ebru gündeş ,sibel can ,kibariye,murat boz gibi sanatçılar gelmişti.Bence çok pahalıdır çeliği ve çileği meşhurdur çeliği yiyemezsin ama bol bol çilek yersin .Bence oku iyi bi okul kazan ve zonguldaktan kaç derim.

yok zonguldak deil zonguldak ereğlide kalıcam ha ankara bahçelievlerden taşınıorum ankaradan sonra küçük gelcek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 29 Eylül 2007; 17:47:50 >

• Pm ine gönderdim.Evet ereğli güzel yerdir.Rahat şehirdir yanına alırsın kızı gidebileceğin yerler vardır.İnsanlar kötü kötü bakmazlar.İçin rahat olsun .Ayrıca EN ÖNEMLİSİ GİTTİĞİN OKUL DİZİLERDEKİ OKULLARA BENZER BEN ORDAN ÇIKTIM KIZLARI SAYGILI VE HOŞGÖRÜLÜDÜR.YANINDADA TED LİSESİ BULUNUR. O ÇEVRE MÜKEMMELDİR YANİ

Ankara bahcelievlerden cok daha güzeldir birkere deniz var.Yazın gidersin plaja olmadı canın sıkılır inersin saahile balık tutarsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PALADİUS_ARAGONES -- 29 Eylül 2007; 17:49:58 >
  • Ankara bahçelievlerden ha 7.Caddeyi bırakıp nasıl gidersin oraya.Belpa yı anıtparkı bende balgatta oturuyorum ama orada çalışıyorum ömrümün hergünü ankarayı özlemekle geçiyor kardeş ankaradan sonra küçük değil minnacık gelecek
    quote:

quote:

arkadaşım hayırlı olsun nerden tanışıyorsun bilmek isterim .Zonguldak merkez iğrenç bi yer küçüçük tek caddesi var otobüste ordan geçer tırda utanmasalar tren gemi uçak bile geçirecekler.Ama ereğli sankim zonguldakın bir parcası değil küçük izmir gibi aynı sahili güzel .gezilecek yerleri daha fazla ama sana tavsiyem 7 den 70 e herkes aşırı alkol tüketir normal bişeydir bu onlar için sen sakın alkole alışma vallahi yaşamını bitirir.Heryaz sevgi,barış ve dostluk festivali yapılır bir sürü ünlü sanatçı gelir ilk gidişimde ,tarkan ,hepsi,grup 84 .hadise,ebru gündeş ,sibel can ,kibariye,murat boz gibi sanatçılar gelmişti.Bence çok pahalıdır çeliği ve çileği meşhurdur çeliği yiyemezsin ama bol bol çilek yersin .Bence oku iyi bi okul kazan ve zonguldaktan kaç derim.

yok zonguldak deil zonguldak ereğlide kalıcam ha ankara bahçelievlerden taşınıorum ankaradan sonra küçük gelcek gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flashtool bilenler lütfen baksın
    11 yıl önce açıldı
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ankara bahçelievlerden ha 7.Caddeyi bırakıp nasıl gidersin oraya.Belpa yı anıtparkı bende balgatta oturuyorum ama orada çalışıyorum ömrümün hergünü ankarayı özlemekle geçiyor kardeş ankaradan sonra küçük değil minnacık gelecek
    quote:

quote:

bizimkiler orda ben yalnız okuycam o okulda ew tuttular bana falan işler karışık ama anlatılana göre güzel bi kent gibi alkol beni rahatsız etmez arada kullanıorm gittiğim gün sizinle buluşmak isterim zonguldakta

• Yalnızsan daha bi güzel olur diyeyim ama nerden tutacağın önemli evi .İlk işin okulda arkadaş yapmak olsun .Okulda pısırık durmana gerek yok .Hocalar diğer okul hocalarına benzemez çok iyidir tamamen öğrenci odaklıdır .Benim zamanımda öleydi.Ayrıca sınıfta aktif ol sabahları sınıfa girerken kızlara mutlaka günaydın de yapamadığın soru olursa git sor .Tanışmaya bak ve en önemlisi DİĞER SINIFLARDANDA ARKADAŞIN OLSUN .Fen bölümündeysen daha bi şanslısın okulun temeli fene dayanıyor . Ama arkadaşlarla gezecem diye fazla abartma hele dersane zamanında aynı grubta olursan birde dersane çıkışlarında genelde öğrenciler başka işler peşinde koştuklarından çaloşmaya imkan kalmaz.AMAN SEN DİKKAT ET.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES

Yalnızsan daha bi güzel olur diyeyim ama nerden tutacağın önemli evi .İlk işin okulda arkadaş yapmak olsun .Okulda pısırık durmana gerek yok .Hocalar diğer okul hocalarına benzemez çok iyidir tamamen öğrenci odaklıdır .Benim zamanımda öleydi.Ayrıca sınıfta aktif ol sabahları sınıfa girerken kızlara mutlaka günaydın de yapamadığın soru olursa git sor .Tanışmaya bak ve en önemlisi DİĞER SINIFLARDANDA ARKADAŞIN OLSUN .Fen bölümündeysen daha bi şanslısın okulun temeli fene dayanıyor . Ama arkadaşlarla gezecem diye fazla abartma hele dersane zamanında aynı grubta olursan birde dersane çıkışlarında genelde öğrenciler başka işler peşinde koştuklarından çaloşmaya imkan kalmaz.AMAN SEN DİKKAT ET.

orda tanıdığın biri varsa şöle okulun köklü insanlarından tanıştırırsan iyi edersin

• Bak fen kısmına gidersen sana bize giren hocaların özelliklerini söyleyebilirim.Ama ordan çıkalı 5 sene oldu nerdeyse .Anlıcan okulda artık tanıdık eleman kalmadı maalesef .sitesine gir bir bak istersen

http://www.keal.k12.tr/tr/
  • ben orada merkezde kalıyorum ereğli merkeze 45 dk falan sürüyor zonguldakın tek yaşanacak yeri ereğlidir diğer yerler görülmeye değer değildir.Eğer bir gün buradan tayinim çıkarsa il sınırları içerisine dahi uğramak istemiyorum.Ankara gibi değil orada bi ankamall,armada,kızılay,karum yok istediğin herşey bulunmuyor.Sıkıcı ya denizi varmış varsa var benim evim deniz manzaralı hiç isteyerek bakmıyorum baka baka eskittik sanki anasını.Denizi deniz değilki iki metre sonra derinleşiyor.Hayat inanılmaz pahalı orda 2 lira olan domates burda 1 lira kira desen öyle.Torpil falan bulursan ankaraya transfer olmaya bak iş yok oralarda
  • hiç gezilcek yeri yokmu ya bu şehirin?? alışveriş merkezleri felan caddeleri vsvs
  • yok ortak en fazla 3M migroslar carrefourlar falan var ama Ankamall gibi bir alışveriş merkezi bulmayı umuyorsan şimdiden unut derim.Cazibe merkezleri çok sınırlı öyle aman caddeler arası mekik dokuyum yok zaten en fazla 3 caddesi vardır bir iki tur atar sıkılırsın.Bahçelievler 7 emek 4 ,tunalı hilmi.arjantin caddesi ,turan güneş bulvarı gibi caddelere hasret kalırsın benden sana demesi içini karartmak istemem ama hal böyle ortak dost acı söyler benden duyki sonra hayal kırıklığına uğramayasın.Söylediğim gibi bir torpil falan bul ordan ankaraya transfer ol sen git çankaya otururken teee zonguldaka git ne işin var kardeş Allah aşkına
  • Türkiyenin parisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Türkiyenin parisi

Evey katılıyorum.Süper bir yer.

Denizin Mavisi
    Güneşin Sarısı
    Ormanın Yeşili

Kısacası Bu.
    Bu arada belediye başkanı değişti.Bundan dolayı ; bir daha festival yapılmayacaktı yanlış hatırlamıyorsam

• Serkan arkadaşım zonguldak merkezi iyice kötülemişsin. Bende bartınlıyım. Ama istanbuldayım. Sülalem neredeyse zonguldak bartın karabüke dağılmış durumda hepsini neredeyse avucumun içi gibi biliyorum.

2 ay oldu geleli kısmetse bayramda gidecem. İnsan uzaktayken özlüyor memleketini. Senin beğenmediğin Zonguldak'ın merdivenlerini inip çıkmak için neler verirdim şimdi.

Merdivenlerden inip çıkarken küfretmeyi bile özledim be.
  • Vallahi arkadaşım tabiki senin memleketin seveceksin ama ben sevmiyorum kusura bakma her akşam mesai çıkışı o tek caddenin halini görsen içler acısı.Bende çok iyi bilirim zonguldakı gitmediğim bi ilçesi var o da en küçüğü her yerini gezdim ama sevmedim.

quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

Serkan arkadaşım zonguldak merkezi iyice kötülemişsin. Bende bartınlıyım. Ama istanbuldayım. Sülalem neredeyse zonguldak bartın karabüke dağılmış durumda hepsini neredeyse avucumun içi gibi biliyorum.

2 ay oldu geleli kısmetse bayramda gidecem. İnsan uzaktayken özlüyor memleketini. Senin beğenmediğin Zonguldak'ın merdivenlerini inip çıkmak için neler verirdim şimdi.

Merdivenlerden inip çıkarken küfretmeyi bile özledim be.

• Tabiki siz dışardan geldiğiniz için alışamamış olabilirsiniz. Ben istanbulda doğdum büyüdüm yaşım 18. Tüm akrabalarım orada olduğu için sürekli yazın, bayramlarda vs gidiyorum.

İstanbulun merkezinde olmama rağmen oradaki ormanlarda ağaçların kokusunu özlüyorum. Sessizliği özlüyorum vs vs uzar gider...

Birde şunu söyleyeyim liseye gideceğim zaman (bundan 4 sene önce) tarih öğretmenliği istiyordum istanbulda anadolu öğretmen lisesine giremediğim için Zonguldak anadolu öğretmeni düşündük ve gittim kayıt yaptırdım ilk sıradan giren kişiydim. Millet 830'lu puanlarla girerken ben 870 ile girmiştim uçurum vardı resmen.

2. gün çarşıda gezerken annemi aradım ben vazgeçtim istanbula dönücem yapamam burda alışmışım istanbula dedim. Ve istanbula döndüm şişli anadolu lisesi falan derken bu sene de üniversiteye girdik (özelde burslu)

Şunu bilir şunu söylerim. Büyük şehire alışmış insan Zonguldak'ta yapamaz ama zonguldak tatil için daha doğrusu kafa dinlemek için birebirdir diyebilim.

Ne o'nla ne onsuz hesabı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.