Şimdi Ara

Silikon Kılıf mı Şeffaf Silikon Kılıf mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar LG Optimus One P503 için silikon kılıf alacağım fakat Silikon Kılıf mı yoksa Şeffaf Silikon Kılıf mı alsam karar veremedim.Şeffaf Silikon Kılıf telefonun ekranınıda kaplıyormu yoksa sadece yanlarını ve altını mı kaplıyor?PDAteknoloji.com'da ikiside var fakat resimlerden tam anlayamadım, aslında Şeffaf Silikon Kılıf alacağım ama resimde tam oturmuyor gibi duruyor ve sanki üzerinde bir kapak var, kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
    Bu ikisi arasında ne farklar var?
    Şeffaf Silikon Kılıf:

Silikon Kılıf:

• Yok mu bir cevap?
  • Dostum ikiside aynı değişen birşey yok sen bu kılıfları farklı zannettin galiba silikon kılıf normal silikon kılıftır şeffa silikon kılıf ise bilgidiğin şeffaf şekilde silikon yani takdığında telefonu görebiliyosun arkasından falan normal silikon ise renkli olduğu için telefonu göremiyosun bu kılıflar sadece telefonun sağ sağ ve arka tarafını korur,benim yaptığım ise şöyle bi silikon kılıf aldım taktım sonrada ön yüzüne koruyucu sticker yapıstırdım böyle kullanıyorum fakat cam üstü bi yere düşerse nolcağı bilinimez eğer oda olmaz diyosan kapaklı bir kılıf al telefonu tamamen korur ama cebıne koydugunda cok kaba oluyor rahatsız olurrsun

• quote:

Orijinalden alıntı: compton79

Dostum ikiside aynı değişen birşey yok sen bu kılıfları farklı zannettin galiba silikon kılıf normal silikon kılıftır şeffa silikon kılıf ise bilgidiğin şeffaf şekilde silikon yani takdığında telefonu görebiliyosun arkasından falan normal silikon ise renkli olduğu için telefonu göremiyosun bu kılıflar sadece telefonun sağ sağ ve arka tarafını korur,benim yaptığım ise şöyle bi silikon kılıf aldım taktım sonrada ön yüzüne koruyucu sticker yapıstırdım böyle kullanıyorum fakat cam üstü bi yere düşerse nolcağı bilinimez eğer oda olmaz diyosan kapaklı bir kılıf al telefonu tamamen korur ama cebıne koydugunda cok kaba oluyor rahatsız olurrsun

Eyvallah dostum ben şeffaf olanı plastik gibi sert bir kaplama zannediyordum bende siyah silikon kılıf aldım, ekranada koruyucu bant alıp yapıştırdım zaten telde siyahDeri kılıfları hiç svmem o yüzden silikon oldukça yeterli...

• anladıysan sorun yok
  • N8'im için kılıf arıyordum nette Hepsiburada.com'da 20 tl ye istediğim gibi bişey bulmuştum tam alacaktım bide DH'ye bakıyım birileri illaki konusunu açmıştır bu verdiğin site süpermiş aynı kılıf orda 5 tl bu hepsiburada kazık resmen ya.Eyw işime yaradı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silikon Kılıf Bollastı
    16 yıl önce açıldı
    iPhone X Orjinal Deri kılıf
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.