Şimdi Ara

Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
19
Favori
20.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel sezon finaliydi. Gelecek sezon vakit darlığından dolayı ben de Tukyu da çeviremeyeceğiz. Bilginiz olsun.
  • 2*10

Richard şirketini Hooli'den kurtardı ama kendisini kurtaramadı. Bakalım önümüzdeki sezon neler olacak.
  • önce game of thrones sezon finali,sonra silicon valley sezon finali.başım döndü final olması gerektiği gibi heyecanlıydı.güldürmeside cabası.2016da burada görüşmek üzere
  • adamlar bir rahat edemedi ya, yazık valla
  • burnu moktan kurtulmuyo adamın yazık la kimin çocuğuysa
  • Son saniye erlich şakası
  • Final çok iyiyidi yükselerek devam ediyor dizi
  • Sezon finali çok iyiydi. Şimdi işin yoksa bekle yeni sezonu
  • su hayatta bi richard olmak gercekten zor. evet arkadaslar bilgisayarla alakasi olan herkese kesinlikle izlenmesini tavsiye ettigim dizi. 3. sezonu heycanla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziye başladım, iki günde iki sezonu bitirdim. Çok hoşuma gitti ama bir yandan da hızlıca izlediğime pişman oldum. Şimdi yeni sezonu bekle de gelsin.
  • beni en çok russ ın araba kapılarına kafayı takması güldürüyor kapıları yukarı açılan bişey aldıda rahatladı adam bide abi biz ülke olarak niye kod falan gibi eğitim vermiyoruz tek engel üniversite sınavı liselerde bile verin arkadaş şu eğitimi palo alto da herkes harvırdda okumuyor , şu sinüs cosinüs hangimize gerçek hayatta lazım oldu bırakalım bu işleri.

• Bu diziyi begenenler kesinlikle entourage a baksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ilk bölümünü izledim, güzeldi. Arada sırada sıkılınca açmalık dizi arıyordum buldum galiba.
  • 5 bölümü izledim gayet güzel gidiyor Bölümler yarım saat zaten çerezlik dizi arayana tavsiye ederim kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

Bugün ilk bölümünü izledim, güzeldi. Arada sırada sıkılınca açmalık dizi arıyordum buldum galiba.

Söylediğiniz gibi çerezlik bir dizi, sıkıldıkça izliyorum ben de gayet de keyif alıyorum izlerken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikuriNN

quote:

Bugün ilk bölümünü izledim, güzeldi. Arada sırada sıkılınca açmalık dizi arıyordum buldum galiba.

Söylediğiniz gibi çerezlik bir dizi, sıkıldıkça izliyorum ben de gayet de keyif alıyorum izlerken..

Ben 2. bölümü bitirdim bugün. Eğlenceli gidiyor hala. Bozmaz inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MikuriNN

quote:

Ben 2. bölümü bitirdim bugün. Eğlenceli gidiyor hala. Bozmaz inşallah.

Şu ana kadar bozduğunu düşünmüyorum, hatta ivmelenerek daha iyi bir hal aldığını söyleyebilirim.

• az önce bitirdim mükemmel bir diziydi. 3. sezon 2016 baharında geliyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

dolar 4 TL de olsa biz hak ettik

tek parti hükümetini devirerek

koalisyon demek fakirlik ve rezillik demektir

bi sinav falan olsada onu geçenler oy kullanabilse keşke...
    böyle her onune gelen kullanamasa...

Oy kullanırken basit matematik problemleri falan sormaları lazım bu adamla benim oyum bir şimdi

Son koalisyon hükümetini 2 yaşındayken görmüş bebe konuşuyor işte itibar etmeyin.

• güzel dizi iki sezonu da bitirdim, diziyi kahkalarla izlemiyorsunuz ama arada çok ince espriler dönüyor.onun dışında karakterler iyice oturmaya başladı ve söylendiği gibi ikinci sezon aktris sayısını arttırdılar,bence iyi oldu.

1.sezonda en beğendiğim sahne ilk bölüme gavin'in "groups of five" açıklamasıydı
    2.sezonda ise dinesh ve gilfoyle'un gina'nın sevgilisine yaptığı işlem hatasını söyleyip söylememek için karar vermeye çalışmasıydı

3.sezonu bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.