Şimdi Ara

Silicon Power 1TB Armor A30 (199tl)(29 Bipara)BİMEKS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçenlerde 1 tane almıştım.O zaman 20 Bipara veriyordu.Şimdi 29 Bipara yapmışlar.
    Bimeksin genel kargo ücreti var tabii 5,51 TL.
    Az önce tekrar aldım. Geçen aldığım Biparayı kullandım 185 TL ödedim.
    Şimdiki alışımdanda 29 TL Bipara yüklenecek.
    Bence çok uygun fiyat.Ürün ile ilgili bilgi sorarsanız.Ben gayet memnunum.
    3 adet 1tblik olanı.1 adette 2 tbllık olanı mevcut.Sağlamlık testleri filan var.
    Düşme sarsılma filan.Şuana kadar bir arıza olmadı.

http://www.bimeks.com.tr/urun/139076/silicon-power-1tb-armor-a30-black-external-disk.aspx

• Veri güvenliği-sağlamlık konusunda rakipsiz ancak diğer 2.5" harddisklere göre fazlaca büyük, bunu da göz ardı etmemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Veri güvenliği-sağlamlık konusunda rakipsiz ancak diğer 2.5" harddisklere göre fazlaca büyük, bunu da göz ardı etmemek lazım

Hocam küçücük olup herhangi bir durumda arızalanmasını ve verilerin gitmesinimi tercih edersin yoksa biraz büyük olup bence öyle çok büyük değil.
    Verilerinin güvende sapasağlam kalmasınımı. Zamanında ben segate dışında almazdım sonra sorunlar yaşayınca WD ye geçtim.
    Ondada sorunlar yaşadım ki bu sorunlar hep veriler gitmesine yol açtı.En son Şirkete bu ürünlerden almaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 24 Temmuz 2015; 11:15:19 >

• fırsat nerde anlamadım
  • NUVO ile alınırsa sıcak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin

fırsat nerde anlamadım

1 tblık 2.5 luk harici hddlerin fiyatları ne civarda geziyor bilginiz varmı.
    Ayrıyetten sağlamlık var.199+5,5(kargo)-29Bipara(sonra yüklenecek=175,50 tl.ye gelicek.
    Nuvo filan demişler ben bilmiyorum daha da uyguna gelecektir.Bence Sıcak fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 24 Temmuz 2015; 11:39:45 >
  • quote:

Veri güvenliği-sağlamlık konusunda rakipsiz ancak diğer 2.5" harddisklere göre fazlaca büyük, bunu da göz ardı etmemek lazım

Veri güvenliği ile ne alakası var bunun içinde yine bildiğimiz hdd var, içinde farklı bir teknoloji var da bizim mi haberimiz yok. Sonuçta sabah akşam hdd düşürmüyoruz. Ev kullanıcısı için gereksiz.
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    fiyatların nerelerde gezdiğini gör

http://www.akakce.com/tasinabilir-disk,1,2.html/1304,3633
  • içinde samsung disk var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 24 Temmuz 2015; 12:44:16 >
  • 6 ay kadar önce 130tl ye almıştım
  • 2 kere silicon power aldım, ikiside durduk yere bozuldu, servise gitti para iadesi yaptılar.

Türkiye servisi kapandı diye duymuştum en son...

Edit: Boğaziçi Bilgisayar Silicon Power Distribütörü Olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 24 Temmuz 2015; 14:15:03 >
  • buz gibi bi fırsat acıkcası, üsüdüm...
  • Kimseye zorla alın demiyoruz.Ben memnunum. Tecrübelerimide aktardım. Siz gidin samsung ,toshiba , verbatim alın ozaman.
    Elektronik işi şans işi. 20 yıldır bu sektördeyim ben,Eskiden Seagate hastasıydım,İnternet Kafecilikte yaptım, Donanım yazılımda yaptım.
    Bence sıcak fırsat olan sizce olmayabilir.Ben öyle düşündüğüm için açtım konuyu.
  • Bir kişi de çıkıp alınabilir dememiş
    Millet 130 kürsürlere Toshiba stokladı..

• Aldim bir tane, bir gun daga maga cikariz lazim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Barzo

quote:

Veri güvenliği ile ne alakası var bunun içinde yine bildiğimiz hdd var, içinde farklı bir teknoloji var da bizim mi haberimiz yok. Sonuçta sabah akşam hdd düşürmüyoruz. Ev kullanıcısı için gereksiz.

Evet içerisinde farklı bir teknoloji var ve haberin yok.. Veriler harddiskler sadece düşürmekle de bozulmaz. Detaylarına burdan bakabilirsin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 24 Temmuz 2015; 14:54:11 >

• Dağ başında bangi-jumping yaparken kullanacaklar için sıcak fırsat. Normal kullanıcılar için buz gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Evet içerisinde farklı bir teknoloji var ve haberin yok.. Veriler harddiskler sadece düşürmekle de bozulmaz. Detaylarına burdan bakabilirsin:

• quote:

quote:

quote:

Ne dediğimi anlamadınız herhalde düşmek derken, su, basınç gibi ağır şartları da kastetmiştim. Benim dediğim normal bir hdd nin nasıl ki durduğu yerde bozulma ihtimali varsa bunun da o kadar var. Veri güvenirliliği konusunda normal hddlerden bir farkı yok. Yani normal bir insan bari bu hddlerden alıyım da verilerim güvende olsun diyemez. Zaten bu tip bir ürüne ihtiyacı olan kesim farklı bir kesim.

• 3-4 ay önce n11'den 150 liraya mal ettim , kaliteli bir ürün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.