Şilide asgari ücret 320.000 şili pesosu 415 dolar yapıyor Türkiyede 2324 lira 275 dolar yapıyor Bir güney amerika ülkesi dünyanın en çok darbe yaşanan ülkelerinden biri.Metroya zam geldi diye halkının ayağa kalktığı ülke ![]() ![]() 2 yıl daha eski km farkı aralarında uçurum olmuş.117 bin km civarı fark var ona rağmen Şilili vatandaş bu arabayı asgari ücreti ile 32 ayda alabilir Türk ise şu daha kötü arabayı 58 ayda alabiliyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 2 Kasım 2020; 16:28:4 > |
Şili vsTürkiye araba fiyatları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bugün reisin konvoyuna denk geldim. Sonra biraz daha yürüdüm bir kafeye girip 1 çay lütfen dedim. Keyif çayımı içtim.
Reisim çok yaşasın şükür reisime.
al sende bir keyif çayı iç.
-
Peru'lu bir arkadaşım madende çalışıyor. 1500 dolar alıyor aylık en son konuştuğumuzda apartman alıp airbnb işine gireceğim diyordu. Peru...
-
Şilili 20 ayda alıyor
Türk 59 ayda hem de daha eski araba
-
uzağa gitme kıbrıs
https://www.kktcarabam.com/306545-FORD-Kuga-Girne-Otomatik-
kur farkına rağmen fiyatlara bak. boşa bu konuları konuşmayın. büyükbaşlar anlamaz ve değişmez.
-
Yok hocam derdim şiliyi tanıtmak biraz da
İnsanlar Almanyayı bile tam olarak idrak edemiyor Şiliyi nereden bilecekler?
Araştırmaya meraklılar için Şiliyi tanıtım gibi olsun diye açtım konuyu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X