Şimdi Ara

Silent Hunter 5 geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yanlış duymadınız 2010 yılında çıkacak buda resmi sitesi

http://silent-hunter.uk.ubi.com/silent-hunter-5/

Bikaç tane SS

Silent Hunter 5 geliyor

Silent Hunter 5 geliyor

Silent Hunter 5 geliyor

Silent Hunter 5 geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANZERGENERAL -- 18 Ekim 2009; 15:44:55 >

• İşte oyunların kralı, son haftalarda aldıgım en güzel haber Ptboatsu oynadıktan sonra gemi ve deniz modellemelerini geliştirmesini bekliyoruz ubisofttan, oynanabilirlik açısındansa zaten tartışılmaz bir liderliği var silent hunterin.
  • İlk iki resim yeni oyuna ait değil.
  • Silent hunter efsane tam hızla devam silent 4 deki hezimetten sonra ubisoft tüm dünyadaki tepkileri dikkate alıp bu ışıkla bu serinin devamını yaptığını temenni ediyorum oyunun sinematik fragmanı beni heyecanlandırdı artık gemi içinde baştan sona gezine bileceğimizi düşünüyorum adamlarında önceki oyunlardakinden daha gerçekçi yapay zekaları olacak ve gemi içinde oraya buraya koşturacaklar daha gerçekçi bir senaryo ve sinamatik geçişlerde olursa değmeyin keyfime 4 yıldır silent hunter oynuyorum daha bıkmadım silent 4 benim için bir hayal kırıklığı bu yeni seri ise sh3 ün tahtını elinden almaya aday bakalım göreceğiz tüm sessiz avcılara selamlar. eskalad@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.