Şimdi Ara

Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yapımı yılan hikayesine dönen yeni Silent Hill oyunu Kore de derecelendirildi. Silent Hill: The Short Message adını taşıyan yapımın şu an için hangi yapımcı tarafından geliştirildiği ve hangi platformlarda yer alacağı bilinmiyor. Fakat söylentiler oyunun Ps5 geleceği yönünde.

    Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe konu güncellenecek…


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 26 Eylül 2022; 15:22:52 >







  • Silent Hill: SMS
    Devam oyunu da; Silent Hill: Whatsapp olur heralde.
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Galiba bölümler halinde yayınlanacak olan Silent Hill oyunu bu olacak. Spin-off tarzı bir yapım olma ihtimali yüksekmiş

  • Silent Hill: The Short Message, Tayvan'da PS5 için derecelendirildi


    Kore dereceli Silent Hill oyunu, platform onayıyla yeniden ortaya çıkıyor.


    Silent Hill: The Short Message , belirsiz platformlar için ilk olarak Eylül ayında Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi tarafından derecelendirildi.


    Silent Hill yayıncısı Konami , Ekim ayında bir " Silent Hill Transmission" dijital etkinliği düzenleyerek Silent Hill 2 , Silent Hill: Ascension , Silent Hill: Townfall ve Silent Hill f dahil olmak üzere birçok yeni Silent Hill projesini duyurdu . Silent Hill: The Short Message adlı bir oyun duyurulmadı.


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)




  • Silent Hill: The Short Message Oyununun Kısa Senaryosu Sızdırıldı



    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)

    Konami tarafından henüz resmi olarak duyurulmamış olan yeni Silent Hill oyunu Silent Hill The Short Message'ın konusu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bu bilgiler Avustralya Sınıflandırma Kurulu'nun 2022-2023 yıllık raporları aracılığıyla sızdırıldı.

     

    Şiddet dolu içerik ve hikaye yer alıyor



    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)

    İntihar teması, korku içeriği ve argo dilin yer aldığı Silent Hill The Short Message oyuncuları günümüz Almanya'sındaki The Villa adlı bir apartmana götürüyor. Oyuncular burada bulunan karakteri kontrol edebiliyor ve keşif odaklı bir psikolojik korku oyunu deneyimi elde ediyor.

     

    Oyuncular burada ipuçlarını toplamak ve arkadaşına ne olduğunu ortaya çıkarmak için Villa'yı birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber keşfediyor. Ayrıca burada genç bir kadın olan Anita rolünü üstleniyor. Anita burada kanlı bir suyla dolu küveti, kan sıçramış fayansları ve kanlı bir lavabonun üzerinde bulunan bir tıraş bıçağını keşfediyor. Jileti inceledikten sonra Anita bir flashback yaşayarak geçmişe doğru gidiyor.

     

    Kurul tarafından ortaya çıkarılan bu bilgiler haricinde oyunda intihar ve kendine zarar verme tasvirleri, oyuncuları yardım aramaya veya ihtiyacı olanlara destek sunmaya teşvik eden bir konu ve daha fazlası yer alıyor. Bu nedenle oyun 15 yaş üstü olarak sınıflandırılıyor. 


    BSC.




  • Silent Hill: The Short Message - Çıkış Fragmanı | PS5 Games


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)PlayStationyoutube
    Fear Will Take You Following messages from her friend Maya, Anita finds herself at a crumbling apartment block, infamous for rumors of suicides. Drawn inside, Anita soon finds her sense of reality shattered as she encounters bizarre, otherworldly spaces, haunted by a twisted monster. Maya's message was clear — ""can't leave til you find it"" — but what is it that Anita is really looking for? An all-new, modern Silent Hill experience, powered by the latest in game technology, now available free to play exclusively on PlayStation® 5. #ps5 #ps5games #SilentHill #SHTSM #konami #stateofplay May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=RmEamyHS3c4
  • Oyun ücretsiz olarak indirmeye açıldı. Herkes kütüphanesine eklesin.


    -


    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0101-PPSA04970_00-4469112696885364


    Oyunun boyutu:


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)
    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)PlayStation Game Size (@PlaystationSize) on Xtwitter
    🚨 SILENT HILL: The Short Message - 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐒𝐢𝐳𝐞 : 12.149 GB - 𝐕𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧 : 1.000.001 - 𝗔𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲 𝗡𝗼𝘄 #PS5
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1752837654524158088




  • SILENT HILL: The Short Message PlayStation 5 Platformunda Ücretsiz Olarak Yayınlandı


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)

    Konami Digital Entertainment B.V., bugün yaptığı açıklamada, dünyaca ünlü psikolojik korku serisinin yeni öyküsü SILENT HILL: The Short Message'ın, PlayStation™ Store'da ücretsiz olarak yayınlandığını duyurdu. Ayrıca, geliştirici stüdyo Bloober Team'in merakla beklenen SILENT HILL 2 remake için yayınladığı yeni fragman, iyileştirilmiş ve modernleştirilmiş mücadelelerde oyuncuları nelerin beklediğini gözler önüne seriyor.

     

    SILENT HILL: The Short Message'ın baş kahramanı Anita, bir arkadaşı tarafından şehrin dışında terk edilmiş bir apartman kompleksine çağrılıyor. Anita bu tüyler ürpertici mekânı keşfederken gizlemeye çalıştığı karanlık bir gerçekle de yüz yüze geliyor. KONAMI daha önce SILENT HILL serisi için yeni bir dönemi başlatacak birçok yeni oyun ve interaktif medyanın yolda olduğunu duyurmuştu.

     

    SILENT HILL: The Short Message, sürpriz gösterimi ve ücretsiz olarak piyasaya sürülmesiyle, her yaştan SILENT HILL hayranını kapsamayı hedeflerken yeni oyuncuların da bu efsanevi psikolojik korku serisine girmeleri için mükemmel bir fırsat sunuyor. SILENT HILL: The Short Message, serinin eski ve önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlarından bağımsız, tamamlanan hikayesiyle kısa bir oyun.


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)

    Oyun günümüzde geçiyor ve 21. yüzyılda herkesin aşina olduğu bir tema olan sosyal paylaşım sitelerindeki iftira ve zorbalığı ele alıyor. SILENT HILL: The Short Message, aynı zamanda 10 yıldan sonra piyasaya sürülen ilk SILENT HILL oyunu olma özelliğine sahip. Serinin daha önceki oyunlarıyla tanışmamış yeni nesil oyuncuların, SILENT HILL'in sunduğu psikolojik korku dünyasını deneyimlemelerini umuyoruz.

     

    Yönetmen, oyuncular ve geliştirme ekibinin yer altı beş farklı kamera arkası videosuyla SILENT HILL: The Short Message'ın yaratıcı süreçlerine derinlemesine bir göz atın:


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)SILENT HILL (Official)youtube
    *Spoiler Warning: Please be aware that portions of this video contain spoilers for SILENT HILL: The Short Message. *The names of the social media services in this video are as of November 2022 when filmed. Motoi Okamoto (Producer/Director), Masahiro Ito (Concept Artist), Kiichi Kanoh (Scenario Writer) In this series of interviews, key production staff and cast members for SILENT HILL: The Short Message recount the thoughts and feelings they brought to the project, anecdotes from the development process, and their heartfelt messages to a new generation. - Product Game Title: SILENT HILL: The Short Message Platform: PlayStation® 5 Genre: Psychological Horror Rating: ESRB M Price: Free - PlayStation Store https://store.playstation.com/product/UP0101-PPSA04877_00-2010396308939304 - OFFICIAL SITE https://www.konami.com/games/silenthill/tsm/ - Twitter (EN): https://twitter.com/silenthill - Twitter (JP): https://twitter.com/silenthill_jp - Facebook (EN): https://www.facebook.com/silenthill - Facebook (JP): https://www.facebook.com/silenthill.jp - Souvenir Shop "Sweet Factory": https://sweetfactory-store.com/ #SILENTHILL #SHTSM #KONAMI ©Konami Digital Entertainment
    https://www.youtube.com/watch?v=Tmzi0VLlhbI


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-SILENT_HILL_The_Short_Message_PlayStation_5_Platformunda_Ucretsiz_Olarak_Yayinlandi-120042.htm





  • Oyunu bitirdim. Yorumlarımı ekleyeyim:


    • Oyunu açınca menüde güzel bir müzik ile sizi karşılıyor. Bu oyunda görebileceğiniz tek rahatlatıcı şey olacak. Yer yer P.T.'den ve Resident Evil 7'den esintiler var. Hem mekansal, hem de mantık olarak. Tabii en büyük farklılık Silent Hill evreni olması. Dünya geçişleri çok korkunç yapılmış. İlk başta yumuşak bir başlangıçla başlayıp, yavaştan sizi buna alıştırıyor. Resident Evil 7'den diğer bir farkı da mekanların ölü olması, canlılık adına bir şey yok. Bu da oyunu RE 7'dan daha korkunç yapan diğer unsur. Silent Hill evrenindeki yalnızlık hissi çok belirgin. Hatta bu oyunu P.T.'nin uzun hali olarak bile düşünebilirsiniz.
    • DualSense kullanımı sesler açısından güzeldi.
    • Oyunu oynamaya başlayacağım zaman oyunun kısa olduğunu düşünüp tek oturuşta bitirmek gibi bir yanılgıya düştüm. Böyle yapmanızı tavsiye etmem, çok gerici oluyor. Ara vererek oynarsanız daha rahat edersiniz. Sanırım Resident Evil 7, Outlast ve P.T. gibi bu da YouTube fenomeni bir oyun olacak.
    • Ya aradan yıllar geçince Silent Hill'in ne kadar korkunç olduğunu unutmuşuz ya da oyunun FPS olması oyunu daha korkunç hale getirmiş. Oyunu paralı da yapabilirlermiş, firma bize bu açıdan kıyak geçmiş. Oyunu oynarken, bir süre sonra dünya geçişi olmasın diyorsunuz. Ürkütücü olması size ağır gelebiliyor. Öyle ki, oyun bittikten sonra rahatlatıcı şeyler izleme gereği duydum.
    • Oyun bittiğinde credit kısmında yine güzel bir şarkıyla oyuna veda ediyorsunuz. Benim oynayışım 3 saat 15 dakika civarı sürdü.
    • Bakalım Silent Hill 2 nasıl olacak? Merakla bekliyorum.




    Oyundan aldığım ekran görüntüleri:


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Şubat 2024; 6:33:35 >




  • Silent Hill: The Short Message 1 Milyon İndirmeye Ulaştı!


    Konami yayınladığı yeni bir gönderiyle Silent Hill: The Short Message oyununun bir milyon indirme sayısını aştığını duyurdu. Yeni Silent Hill deneyimi PlayStation 5 için PlayStation Store üzerinden 31 Ocak'ta ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu.

     

    Oyun tamamen ücretsiz bir deneyim olarak oyuncuların karşısına çıktı


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)

    Arkadaşı Maya'dan gelen mesajları takip eden Anita karakterini kontrol ettiğimiz oyunda ürtktücü ortamlara doğru gidebiliyoruz. Anita burada intihar söylentileriyle meşhur ve yıkık dökük bir apartman bloğunda buluyor.

     

    Buraları keşfetmeye çalışan Anita, bu dünyadan olmayan mekânlarla ve tuhaf canavarlarla karşılaşıyor. Bu şekilde gerçeklik alt üst oluyor. 

     

    En son oyun teknolojileriyle desteklenen yepyeni ve modern bir Silent Hill deneyimi şu anda yalnızca PlayStation 5'te ücretsiz olarak oynanabilir.


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)
    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)SILENT HILL (@silenthill_jp) on Xtwitter
    『SILENT HILL: The Short Message』 100万ダウンロードを突破しました。 プレイいただいた皆さまありがとうございます。 公式サイト:https://t.co/nbv0zTpl5P #SILENTHILL #SHTSM
    https://twitter.com/silenthill_jp/status/1754701457511600277


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Silent_Hill_The_Short_Message_1_Milyon_indirmeye_Ulasti-120079.htm





  • Oyun tamam bedava ama silent hill ile alakası yok. Silent Hill 2 remake ile patlayıp bir daha adam akıllı silent hill oyunu göremicez anlaşılan.
  • Silent Hill: The Short Message 2 Milyon İndirmeye Ulaştı!


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)

    Konami tarafından oyunculara sunulan Silent Hill: The Short Message yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Geçtiğimiz süreçte 1 milyon indirmeye ulaşan bu yapım şu anda 2 milyon indirmeyi aşmış durumda.

     

    Silent Hill: The Short Message indirilmeye devam ediyor


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)

    Yeni Silent Hill deneyimi PlayStation 5 için PlayStation Mağazası üzerinden 31 Ocak tarihinde yayınlandı. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu yapım, 5 Şubat tarihinde 1 milyon indirme sayısını aştı. Korku dolu atmosferlere geçiş yapabileceğimiz ve yıkık dökük bir apartman içerisinde yer aldığımız yapımda hayatta kalmanın yollarını arıyoruz.


    Arkadaşı Maya'dan gelen mesajları takip eden Anita karakterini kontrol ettiğimizi yapım en yeni oyun teknolojileriyle beraber destekleniyor ve modern bir Silent Hill deneyimini bizlere sunuyor. Şu anda yalnızca PlayStation 5 konsollarında yer alan oyunu denemek isterseniz PlayStation mağazasına buradan geçiş yapabilirsiniz.


    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)
    Silent Hill: The Short Message (PS Ana Konu)SILENT HILL (@silenthill_jp) on Xtwitter
    『SILENT HILL: The Short Message』 200万ダウンロードを突破しました。 PlayStation®5で無料配信中ですので ぜひ一度プレイしてみてください。 PlayStation Store:https://t.co/UIPnH4ixHQ 公式サイト:https://t.co/nbv0zTpl5P #SILENTHILL #SHTSM
    https://twitter.com/silenthill_jp/status/1756890876272398740


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Silent_Hill_The_Short_Message_2_Milyon_indirmeye_Ulasti-120121.htm





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.