Şimdi Ara

Silent Hill İzleyenler Yardımcı Olsun Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Az Önce Silent Hill İzledim Çok ta Beğendim Senaryoyu Ama Anlamadığım 2 Olay var Bana Yardımcı Olursanız Memnun Olurum
    1.si Yakılarak İdam Edilen Kız Neden Lanetli İdi Tecavüze Uğradığı İçin mi?
    2.si Filmin son kısmını hiç anlamadım anne ve kız eve döndü orada neden bişey olmadı daha doğrusu görünmediler? Öldüler mi Yoksa ??

Şimdiden Sağolun Yardımlarınız İçin

• bende izledim ve aynı senin takıldığın kısımların bende anlayamadım...dvd sini bulup izlemek lazım yaw vcd den bişey anlamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alequendil

bende izledim ve aynı senin takıldığın kısımların bende anlayamadım...dvd sini bulup izlemek lazım yaw vcd den bişey anlamadım...

Arkadaşım Çok Haklısın 2,5 YTL verip orijinal çekim VCD Aldım ama Rezalet Görüntü Vardı
    DVD Player'im olsa Kaçırmaz İzlerdim Tekrar

• aşağıdaki bilgi SPOİLER içerir.Filmi izlemeyenler okumasın.

1.si kız cadı olduğu için yakılmıştı.
    2. yi cevaplayayım.kadın ve kızı ayrıca kadın polis geçirdikleri kazada ölüyorlar yada başka boyuta geçiyorlar.bu yüzden kadın eve döndüğünde adam onları göremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 2 Eylül 2006; 15:32:48 >
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgileri spoiler kullanarak verin lütfen.Filmi izlemeyenler olabilir.

SPOİLER

Hani filmin başında kadın araba ile kaza yapıyor ya.Aslında orda çocuğu ve kendi ölüyor.Yani filmin başından beri ölü onlar.Ayrıca filmin sonunda polisin motorsikletininde yerde olduğunu görüyoruz.Yani oda kaza yapmış ve ölmüş.Bunlar öldükten sonra farklı bir boyuta geçiyorlar.Normal yaşayan insanlar bunları göremiyor.O kasabadaki herkes ölü aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 2 Eylül 2006; 15:28:02 >
  • Arkadaşlar Yardımınız İçin Sağolun...
    Ama Tam Anlayamadığım Şey; Madem Kadın Ölüyor O Halde neden Kocasını Arayabiliyor İlk Başta ve Sonda Geleceğini Söyleyebiliyor ve Kocası Duyuyor ?
  • bu filmin vcd si var mı
    geldi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonu cok koydu bana delırdım ya ne gunahları vardı dıye
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiegel

bu filmin vcd si var mı
    geldi mi?

Ben Korsancılarda Buldum
  • dediğim gibi ölmemiş de olabilirler boyutları farklı olabilir.ya da hani bazen boyutlar arası gidiş gelişler olmasındandır.Biraz karışık olduğu doğru.
  • mübarek film değil bilmece, merak ettim şimdi mutlaka seyredeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

mübarek film değil bilmece, merak ettim şimdi mutlaka seyredeceğim.

Kesinlikle İzle Derim
  • arkafaşlar ben filmin trailerini izledim....izleyenler bilir bir cok bölüm kesilmiş yani sansürde olabilir...bence hemen tarileri ni izleyin yorumları yapın tesekkurler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.