Arkadaşlar bi iki gündür oynuyorum bu oyunu ve bi yeri geçemedim. Düşündüm ki hiç kafayı sıyırmadan bi topic açarak soruna bi çözüm bulabilirmiyim???
Ormanda, o çucuk bahçesi kılıklı yerde Spud kılıklı adama (Trainspotting'deki şapşal eleman) çikolatalı süt vererek aldığım çapayı kullanarak bi anahtar buldum, ancak bir türlü geri dönemiyorum. Her kapıdan geçişimde bi önceki yere geri dönüyrum. Eve döndüğümde de yapıcak bi şey yok???
Yok galiba bu oyunu oynayan??? Neyse canınız saolsun. Bi Google turuna başlayayım o zaman
Bulduğun anahtarı Oda'da sandığa bırak ve öğle geç orayı,Evin orda ki delikten de geri gidip anahtraı alabilirsin
Eywallah @tertip saolasın. Kısa ve netti
Yaw şu apartman bölümünde oda 302 ve 303 dışında her bi yana baktım. O hemşirenin posta kutusunu da açtım. Sonra naapçam, oda 303'e nasıl gircem, bi yardım ediverin yaw???!!!
301 nolu odaya git ordaki notları oku kırmızı kağıdı al ordan içteki odaya gireceksin dergiyi oku duvardaki resimlere bak bide anahtarı al aldığın kırmızı notu 302nolu odanın altına at ordan birinci kata in orda bi aam göreceksin adamı dinle sana bi bebek verecek o bebek oyunun sonunu etkiyormuş tercih sana kalmış :))ilk kata indiğimizdeki posta kutularındaki anahtarları kullan sonra soldaki kapıya git 105numaralı odaya anahtarla gir kırmızı not ve anahtarları al notları oku dolaptaki kırmızı kutuya bak yatak odasındaki günlüğüde okuduktan sonra 102nolu odadaki buzdolabına bak kırmızı bi not olacak ordan 205numaralı odadan masanın üzerindeki kaseti al 207nolu odada baya bi güçlü silah bulacaksın işlerin bittiğinde kırmızı notları 302nolu odaya at 301e dönüp delikten ilerle eve geleceksin evde şimdi kapının altında notlar bulacaksın onları oku sonrada pengerenin ynındaki teyp e aldığımız kaseti koyup dinle sonrada yatak odasına git yatağın diğer tarafında anahtar bulacaksın onu al ve 303numaralı odada bu anahtarı kullanabilirsin :))
Eyvallah Cenk saolasın. Kafayı yedim walla başında şu oyunun :))) Dayanamadım sonunda çözümünü okudum ama geldiim yere kadar, heyecanı kaçamasın dimi :)) Sende kendine ii bak, tekrar saolasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme