Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.231
Cevap
36
Favori
49.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gayet stabil görünüyor burada. Muhtemelen eski sürümü filan oynadı inceleme yapan arkadaş 🙂

https://m.youtube.com/watch?v=d3wKE9ojSTQ&pp=ygUgc2lsZW50IGhpbGwgMiByZW1ha2UgZWwgYW5hbGlzdGE%3D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun TPS Remake hali efsane olmuş. Mekanlar şahane görünüyor. İkinci bir Resident Evil 2 Remake vakası yaşıyoruz. Kesinlikle serinin diğer oyunlarına da remake gelecektir. İnşallah Silent Hill 4 Remake'i görürüz. En çok beklediğim o. Tüm seriyi bu şekilde remake yapsalar hepsini tekrar bitiririm. Silent Hill 1, 3, 4, Origins, Homecoming, Downpour, Shattered Memories, Book of Memories. Hepsi gelsin ayıla bayıla oynarım.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Bence de öyledir, çünkü kendilerinden başka bu konu üzerinde sitem eden kimse görmedim hocam.

Uzun zaman sonra forumca bir hype yakaladık, bekliyoruz oyunu bakalım Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Hype zirvede şu anda. Efsanenin remake i de efsane olmuş. Aslında şöyle buz gibi hava olacak yoğun kar yağacak gece ortalık sessizken kulaklıkla oynayacaksın bunu 😀

• Bu oyun şimdi ne zaman çıkacak erken erişim alanlar bu gece mi oynayacak tam anlamadım bunu

• İndirme işlemi başladı mı? Ne zaman başlayacak?

• RocK__StaR kullanıcısına yanıt
    Erken erişim aldıysanız yarin gece 00:00 dan sonra açılacak. Normal sürüm de pazartesi gece 00:00 dan sonra.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Anladım

• full game Walkthrough videoları youtubea düşmüş bile

bazıları fiziksel oyunu önceden edinmiş anlaşılan

• puanlar çok acıtmış sildirdikleri 3.mesajım çok mu üzüldünüz Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

Buraya atmasın da kimse

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

• Arkadaşlar kutulu sürümü soran veya takip eden oldu mu hiç ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 gün kaldı bu şaheseri tekrardan modern halini oynamak için sabırsızlanıyorum. Tanrı olmayanlara da nasip etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım iyi satarlar da konami paraya boğulur. Diğer oyunların da remake çıkar + pes seriside yeniden doğar lisanslı takımlar falan

• Acaba o meşhur dolabın içinden baktığımız manken sahnesi varmı anlayanlar anladı ne demek istediğimi 😅

• Deluxe alanlar için indirme açıldı..

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

• Download dün gece başladı ve ben o zaman indirdim.

• valla oyunu spoiler yeme uğruna gameplaylerini seyrettim.

acaba neyi kaçırıyorum, bu puanları alacak ne vaad ediyor diye.

çünkü ilk tanıtım videosundan sonra hiç radarıma girmemişti o gameplayi görünce.

neyse biraz gameplay seyrettim.

animasyonlar vasat.

şimdi TPS açısıyla yakın dövüşün kralını last of us ve god of var'da gördüğümüz için bu oyunun TPS açısındaki combatı bana çok yavan, vasat geliyor. yani şu puana bakıyorum, bir de şu combata anlam veremiyorum. karakter kalas gibi combatta.

düşman çeşitliliği yeterli değil gibi. özüne bu kadar sadık kalmasalarmış keşke düşman çeşitliliği anlamında.

silah çeşitliği çok az. uzun süreler sopa ve boru benzeri şeylerle dolanıyorsun. bunu şu yüzden söylüyorum. RE benzeri bir deneyim yaşayacağım diye düşünen olabilir. bu düşüncedeyseniz oyun kesinlikle size göre değil.

hiç mi artısı yok.

bence atmosferi çok sağlam. oynanış süresince girilen mekanları, karanlık atmosferi çok iyi yansıtmış. hatta karanlık tarafı çok fazla oyunun. bu yönünü sevdim diyebilirim.

oynanış süresi de gayet iyi gözüküyor. ama yukarıda dediğim gibi bazı konularda çeşitlilik az olduğu için oyun sonuna kadar aynı tempoyu tutturması biraz zor.

bulmaca yanı güçlü gibi gözüküyor. hatta RE serilerinden daha fazla bulmacaları var gibi geldi.

iki gün önden girecek kapar hype oluşmadığı için sanırım normal versiyona bakacağım.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

tps combatta bir last of us bir god of war kalite beklentisi olmasın hayal kırıklığı olur

animasyonlar cidden kötü, bence seslendirmeler de kötü 25 yıl önceki oyunda daha iyi seslendirmeler duyguyu veriyordu bu remakeda sanki bir robot kağıttan okuyor gibi

ama el mecbur oynayacağız çünkü gençliğimizin oyunu

bu kadar hype almasının da sebebi zamanının kült oyunu olması

ayrıca re serisi aksiyondur silent hill ise psikolojik, bu ayrımı yapsınlar ilk defa silent hill oynayacaklar

kimse bir silent hill oyununda silah çeşitliliğinden hatta silahtan bahsetmez silent hill atmosfer ve hikaye odaklıdır

re serisi ise ucuz boktan bir hikaye ile güzel bir aksiyon sunar

iki oyun birbirinden çok farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 5 Ekim 2024; 2:32:48 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.