Bildirim
silemediğim dosya

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
O kendiliginden cikan bir dosya degil guncelleme dosyalari ve o dosyalari D ye atar. -
Unlocker ile silmeyi dene -
Öncelikle;
D: bölümünde başka dosyaların varsa o dosyaları c: bölümüne kopyala.
yedeklerini aldıktan sonra :D bölümünü biçimlendir. Normal yollarla güncelleme dosyalarını silemezsin. -
kendiliğinden çıkmadı güncelleme dosyası o..
şu anda yarım kalan bir yükleme bile olabilir. onu zorla kaldırman zarar verebilir..
güncellemelerini denetle tümü tamamlandıysa unlocker ile zorlamayı deneye bilirsin...
o dosya elinde sonunda kullanmı bırakacaktır.. yeni gördüysen bırak 1 gün daha dursun sonra tekrar denersin..
ilk çabalarımda hiç bir şekilde kaldırılmayan güncelleme dosyası 2 gün sonra sağ tık sil diyerek hemen silinmişti. "tecrübe.." -
beyler peki bu dosyayı sildim diyelim herhangi bi değişiklik olur mu?
güncelleme dosyası dediniz ya ondan soruyorum
@xXxCooLxXx
güncelleme aldığım sırada başarısız olan bi kaç güncelleme vardı onların olabilir belki
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: ak sakallı user
@xXxCooLxXx
güncelleme aldığım sırada başarısız olan bi kaç güncelleme vardı onların olabilir belki
teşekkürler
dediğim gibi yarım kalan hatalı update varsa buda onun artığıdır...
sistem onu yüklemek için uğraşacaktır... ya sürekli çakılacak yada yükleyip kurtulacak...
1 gün kadar bir süre normal kullanıma devam edin.. hayla orada ve hatalı güncellemelerde değişiklik yoksa zorlayarak silebilirsiniz... unlocker yardımcı olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx
quote:
Orijinalden alıntı: ak sakallı user
@xXxCooLxXx
teşekkürler
dediğim gibi yarım kalan hatalı update varsa buda onun artığıdır...
sistem onu yüklemek için uğraşacaktır... ya sürekli çakılacak yada yükleyip kurtulacak...
1 gün kadar bir süre normal kullanıma devam edin.. hayla orada ve hatalı güncellemelerde değişiklik yoksa zorlayarak silebilirsiniz... unlocker yardımcı olacaktır.
dostum dediğini yapıcam
saol
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube video açılmıyor
- server error in "/" application.
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- klavye tuş değiştirme
- twitter harf arama geçmişi silme
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- silinen dosyaları geri getirme
- pc otomatik kapatma
- root nasıl kaldırılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X