Şimdi Ara

Silemedigim Bir Uygulama Yardımınıza İhtiacım VAr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu sıteyı bır arkadasım tavsıye ettı ve sorununu cozse cozse bu sıte cozer dedıler bızde geldık sorum su arkadaslar bilgisayarımda vista yuklu ben buna ace mega codec -pro yukledım dha sonra bun ddenetım masasından kaldırdım baska bır codec kullanmaya basladım sımdı bılgısayarımda nezaman bır yenı uygulama baslatsam sureklı bu ace mega codec kendılıgınden bır kurulum baslatıyo ve kurulumu tamamyalamıyor bır hata verıyor ve o programı kıtlıyor ama tam o cıktıgında onu ıptal edersem program sorunsuz calısıyor bunu koklu olarak bılgısayardan kaldıramadım regedıtte tek tek sıldım unıstall programlarıda denedım olmadı sız uzman arkadasların yarımlarını beklıyorum saygılarımla


    www.herseyforum.com adresim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakirbey -- 20 Kasım 2009; 12:40:48 >







  • yokmu acaba yardım edebilcek bir arkadas
  • registry booster 2 ve registry mechanic mechanic gibi programları hiç denedin mi?bilgisayardaki hataları düzeltiyor silinmiş program vs... şeylerin bütün uzantılarını siliyor.
  • Genel bir disk temizlemesi (gereksiz dosyalar, program kalıntıları, geçici dosyalar vs.) ve kayıt defteri (regedit)temziliği yapınız.
    bu program disk temizlemede işinizi görür:
    CCleaner 2.00.500 Final
    http://download.chip.eu/tr/CCleaner-1.41_132258.html
  • evet o programda iyidir onuda deneyebilirsin.ama diğer önerdiğim programlar gibi değildir ,sen silinecek yerleri seçersin direk siler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.