Şimdi Ara

Sildiğim Dosyalar Yenile Demeden Gitmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sildiğim yada taşıdığım dosyalar hemen klasörden kaybolmuyor yani siliniyor ama klasöre yenile dedikten sonra simgeleri kayboluyor önceden direk siler silmez giderlerdi nasıl eski haline cevirebilirim kendi kendine oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 1 Nisan 2011; 21:56:04 >

i5-2500k@4.50Ghz OCZ Vendetta 2 Cpu Cooler and AC Mx4 Termal Compound*-*MSI P67A-GD65 MotherBoard*-*GSKİLL Ripjaws 4*4GB 1866 Mhz DDR3*-*R9 280x Vga *-*Tagan Force II 800 Watt PSU*-*512GB NVME SSD*_*1Tb Caviar Black*-*2Tb Seagate HDD
    Dark N10 Case
  • bende de ayni sorun var dosyayi siliyorum fakat hala kaliyor sag tiklayip yenile diyince siliniyor

sanirim virus bu nasil cozebilirz

Orijinalden alıntı: Gurkαn

bende de ayni sorun var dosyayi siliyorum fakat hala kaliyor sag tiklayip yenile diyince siliniyor

Format attım gitti
    i5-2500k@4.50Ghz OCZ Vendetta 2 Cpu Cooler and AC Mx4 Termal Compound*-*MSI P67A-GD65 MotherBoard*-*GSKİLL Ripjaws 4*4GB 1866 Mhz DDR3*-*R9 280x Vga *-*Tagan Force II 800 Watt PSU*-*512GB NVME SSD*_*1Tb Caviar Black*-*2Tb Seagate HDD
    Dark N10 Case
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

bende de ayni sorun var dosyayi siliyorum fakat hala kaliyor sag tiklayip yenile diyince siliniyor

Format attım gitti

3 sene gecmis ya

format atilinca tabi gider onemli olan format atmadan sorunu cozebilmek
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.