Şimdi Ara

silahtan daha güçlü bir güç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- filmlerde ve dizilerde; zengin ve sosyete bir aile geleneklere bağlı kalsın diye kız istemeye giderken "Allah'ın emri, Peygamber'in kavliyle" sözünü kullanmazlar. "gençler uzun zamandan beridir birbirlerini tanıyorlar" gibisinden sözler ile lafa girerler.

peki bu bizim bilinçaltımıza nasıl işler?

bu bizim din ve ibadeti 2. plana atmamıza ve ibadet etmenin "karizmatik" birşey olmadığı bizim bilinçaltımızda kalıplar halinde önemli yerler edinmesine sebep olur.

biz insanların doğasında mükemmel insanlara özenmek vardır. TV'lerdeki James Bond'lara, Bradd Pitt'lere, Kıvanç Tatlıtuğ'lara özenir onlar gibi olmak (zengin ve yakışıklı olabilmek) bizim birden bire hayat amacımız,yaşama gücümüz haline gelir.

Ve buda kötü alışkanlıkların (sigara,alkol,uyuşturucu,seks) karizmatik ve çekicidir mesajını hayat amacımız yapma noktasına getirir.

ünlü oyunculara sigaralı bir sahne çektirilebilmesi için milyon dolarlar ödenir. Brad Pitt buna en iyi örnektir mesela.

şuanda size sorsam ki niye çalışıyorsunuz? cevap büyük ihtimalle şu olur,

-iyi bir meslek sahibi olabilmek için.

peki ya meslek sahibi olduktan sonra niye çalışacaksın?

-zengin olmak için.

zengin olduktan sonra ne yapacaksın?

-kafam bozuk olduğunda şöminenin yanında viskimi içeceğim. sabah meyva suyumdan bir yudum alıp şirkete acele ile gideceğim. (farkındaysanız meyve birden bire meyvA oldu. )

mantık bu yani. eminim büyük bir çoğunluk sigara içmenin kendisini mutlu ettiğini sandığı için içiyordur ancak buz dağının görünmeyen kısmı alttadır ve sebepleri budur. ibadetin beynimizde nasıl söndürüldüğünü de size açıkladım. kimseyi değiştirmeye çalışmıyorum sadece farkında olun diye birşeyler anlatmaya çalıştım. kızların mini etek sevdası da bu yüzden gelir mesela.. zengin,güzel,seksi,uzun bacaklı bir kız ne yapar? mini etek giyer. ee? hop bilinçaltı bunu yazdı bi kenara. son olarak emin olun ki toplumunuzda, TV'lerde veya insanların en ufak bir hareketinden bile bilinçaltınız mesaj alır ve yazar. birileri size sık sık tipsizsin diyorsa siz bunu kabullenir ve psikolojikmen çökme noktasına gelirsiniz. tam tersi tipinizin iyi olduğunu söylerlerse de bilinçaltınız yine bunu kabullenir.

ve en acı noktasıda ne biliyormusunuz? bu bilinçaltı mesajlar öyle acımasızca tasarlanır ve size sunulur ki siz bunun karşıdan gelen birşey olduğunu değilde sizin düşünceniz olduğunu düşünürsünüz. siz düşünüyormuşsunuz gibi hareket edersiniz. peki şimdi soruyorum sizlere, bu güç bir silahtan daha güçlü bir güç olabilir mi? bunu da size bırakıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23066F9EA -- 14 Ocak 2015; 22:07:59 >

• tamam
  • Beyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illuminati diyip gidiyorum. Tv sinema sektörleri onların elinde...

• özet
  • Stfu or Ill noscope you.i do im in faze clan.

• quote:

Orijinalden alıntı: FullFlavour

özet

bilinç altımıza yerleştirilen mesajlar ve hayatımıza etkisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 14 Ocak 2015; 22:36:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var. İrademiz

• aynen kardeşim biz las vegasta yaşıyoruz hepimiz zengin olunca birer dan bilzerian olucaz. her zengin olan içki içip zina yapıyor. zaten 1500 sene öncenin dünyasında yaşıyoruz haklısın ev-iş-ibadet dışında bişey yapmak günah ve bunları illuminati bize yaptırıyor
  • Ailemi ac birakmamak icin iyi bir is sahibi olmak istiyorum asgari ucretin 1000 tl açlık sınırının 1300 tl olduğu bir ulkedeyiz paranın alim gücü gitgide düşüyor issizlik var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.