Şimdi Ara

Silahlar Hakkinda Bilgisi Olanlar, YARDIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Orijinalden alıntı: arakli61

quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

Tüfek düşünseniz daha iyi olmaz mı hocam?

Hocam arazide dolasirken zaten pusula cekic harita vb ekipmanlar uzerimde olacak, bu vaziyette bide tufek fazladan agirlik/ayakbagi olmazmi?

Yahu beyler ben sizin gibi evde / ofiste kucucuk bir odaya bagli monoton yasamiyorum. Ben madenciyim, sehirde degil ipsiz sapsiz bir allahin kulu olmayan yerde canim tehlikede olacak yerde calisacagim. Sizin kadar rahat bir calisma ortamim yok. Eger olursem ya iskazasindan yada saydigim nedenlerden olurum. Bunu anlamanizi beklemiyorum. Sadece ve sadece canimi koruma maksatli silah alacagim. Terbiyesizligin luzumu yok...

Adam aslında doğru demiş hocam kızmayın. Yarı-otomatik bir tüfek daha uygun olabilir amacınıza. Tabancaların menzili kısadır, açık arazide kullanışlı değil.

Ben sadece ilk yazdigimi ona yazdim. Mantikli yazdi ama arazide elim bos gezmiyorum. Kendi ekipmanim bana yeterince yuk oluyor zaten ustune birde tufek eklenince olme essegim olme. Askerlik yapan adama sirt cantasiyla tufegi arazide nasil yuk olursa banada o kadar yuk olur. O yuzden kucugu daha makbul..

• Teror olayi varsa tabancaylami koruyucaksin kendini ? Al bi yivli av tufegi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kolluk mensubu olarak çoğu tabancayı ve tüfeği kullanmış birisiyim.size tavsiyem sarsılmaz kılınç 2000 mega veya Canik 55 tp9 sf modelleridir.Her iki tabancada kesinlikle ithal tabancaları aratmayacaktır.Dünya standartlarında üretilmiş ve bizzat benim beğenimi kazanmış tabancalardır.Fiyat olarakta yerli oldukları için diğerlerine göre uygunlar.Millet mp5 demiş bu adam koruma amaçlı kullancak ve belinde taşıyacak mantıklı olalım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehacan -- 10 Kasım 2015; 0:23:32 >
  • Hocam silah yerine kangal alın

• Barret M82 garanti guvenlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Survival, world of tanks'a biraz ara ver.
    DATNET, mke'de tonca silah var nerden bilecem hangisi bana gore, bu yuzden tavsiye istiyorum.
    S,W,A,T hocam kurusikiya guvenmeye pisman tanidiklarim var bu konuda
    Altıpatlar liseli denklerinle sidik yaristir

QuexSeeL olgunlugun ve durustlugun icin tesekkur ederim ben daha cok bixi yada mg42 tarz silahlar icin tavsiye almak istedim sizlerden. Yazdiklarinda guzel tavsiyeler. Eyvallah..

Sarsilmaz K 2000 Ligth yada mega var simdilik listemde..

Kemâncı arkadasim mantikli cevaplar gelmeyebilir demissin, dogru ama tek istisnasin suan..

Bir senedir oynamıyorum o illet şeyi hocam zaten
    Ayrıca WoTda 50.cal ile duvar delemezsin. 122 veya 85 lik top gerek minimum.
    Soruna gelince 9mm Peek etkili olmaz menzili az vb. 50.cal yasal olsa al derdim hatta kendim alırdım be

• 9mm luger. Bulabilirsen bir tanede bana bul

• quote:

Oncelikle gereksiz yorum yapilmasin lutfen.

Arkadaslar ben ozel sektorda calisan bir muhendisim. Baska bir ile gidecegim. Yeni santiyem dagda, yerlesim yerlerinden uzak, kislari sert gecen, kurt ayi vb gibi hayvanlarin oldugu,

Tamamen koruma amacli ve sadece arazide dolasma esnasinda yanimda tasiyabilecegim silah bakiyorum. Silahlar hakkinda pek bilgi sahibi degilim. 7.65 yada 9mm farketmez. Benim durumumdaki birinin ihtiyac duydugu ve verdigim paraya degecek, kaliteli ama fiyati makul silah tavsiyesi istiyorum..

Yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum..

Kurdu ayıyı 7.65le 9la vursanda kâr etmez. Al bi winchester av tüfeği, doldur ağzına kadar domdomu as omzuna gez. Tabancayla cidden bu denli güçlü hayvanlara hatrı sayılır bir hasad veremezsin. 2 tane sıktığında en azından ölsünde saldırmasın. Yaşadım biliyorum. Babamla ava çıkıp ayı saldırısına uğradık, tüfekteki son fişeği sıktık ancak ölmedi. Babam belindeki silahına davranıp şarjörde ne varsa boşalttı, hayvan ancak öyle öldü. O da son kurşunun kafasına isabet etmesi sonucu öyle oldu. Gerçekten tabancayla hasar veremezsin. Bir de kurtlar sürü halinde gezerler, kurt saldırısına uğramaktan korkuyorsan sendeki iki el ve tek silah yetmez. En az 3-4 kişi olmalısınız çünkü en küçük kurt sürüleri bile 6-7 kurttan oluşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehacan

Bir kolluk mensubu olarak çoğu tabancayı ve tüfeği kullanmış birisiyim.size tavsiyem sarsılmaz kılınç 2000 mega veya Canik 55 tp9 sf modelleridir.Her iki tabancada kesinlikle ithal tabancaları aratmayacaktır.Dünya standartlarında üretilmiş ve bizzat benim beğenimi kazanmış tabancalardır.Fiyat olarakta yerli oldukları için diğerlerine göre uygunlar.Millet mp5 demiş bu adam koruma amaçlı kullancak ve belinde taşıyacak mantıklı olalım biraz

Hocam tesekkur ediyorum anlayisiniz icin. Zaten ithal silaha o kadar para veremem. O yuzden yerli olacak. Tavsiye edenler genelde bu iki silahi soyluyor. Sanirim sarsilmaz daha mantikli gibi duruyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehacan

Bir kolluk mensubu olarak çoğu tabancayı ve tüfeği kullanmış birisiyim.size tavsiyem sarsılmaz kılınç 2000 mega veya Canik 55 tp9 sf modelleridir.Her iki tabancada kesinlikle ithal tabancaları aratmayacaktır.Dünya standartlarında üretilmiş ve bizzat benim beğenimi kazanmış tabancalardır.Fiyat olarakta yerli oldukları için diğerlerine göre uygunlar.Millet mp5 demiş bu adam koruma amaçlı kullancak ve belinde taşıyacak mantıklı olalım biraz

Hocam tesekkur ediyorum anlayisiniz icin. Zaten ithal silaha o kadar para veremem. O yuzden yerli olacak. Tavsiye edenler genelde bu iki silahi soyluyor. Sanirim sarsilmaz daha mantikli gibi duruyor.

İllahi tabancaysa hocam; sarsılmaz 2000 light öneririm sıkıntı çıkarmaz, fiyatı uygundur. Ama daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi büyük, güçlü yada birden fazla hayvana tek kişinin elindeki tek silah yetmez, birde ayı gibi büyük hayvanlara sıksanız da ancak sırtını kaşır

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

9mm luger. Bulabilirsen bir tanede bana bul

Şu dipçikli lugerler daha iyi knk

• B 4 6 b 1 4 o4 o5 o2 öçöçöçöçöçöç al hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

Tüfek düşünseniz daha iyi olmaz mı hocam?

Evet ben de onu dicektim. Şu arkadaşı yanınıza alın tüfek vazifesi görür: @Babanın Tüfee

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

9mm luger. Bulabilirsen bir tanede bana bul

Şu dipçikli lugerler daha iyi knk

Lugeri buldunda dipçiklisini mi arıyosun

• 7.65 ile ayiya şarjör boşaltman lazım

Çift kırma bi tüfek al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.