Şimdi Ara

silah seçimi (karar veremedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acaba p90 mı mp44 mü g3 mü g36c mi kullanacağım karar veremedim bide siz yorum yapsanız
    makineli olrk rpd kullanıyorum da siz hangisini kullanıyorsunuz?
    sniper baretta en son silah ama druganov da hafif karar veremeddim bi yrdm

• Herkesin silahı kendine. Deneyerek, oynayarak bulacaksın. MP5, AK-47 ve M40A3 (ilk sniper) benim kullandıklarım. Ama diğer silahlarla da başarılı olanları görüyorum. Oyuna alışma sürecinde LMGlerden kullanabilirsin makineliler yani. Daha sonrasında M4 Carbine kullanması kolay bir silahtır. Oyuna iyice alıştığında diğer silahları dene ve öğren. Geçen elime bi makineli aldım skor coştu Dengenin üstünde biraz makineliler. Tabi kötü yanları da var. Oynayarak anlayacaksın
  • kardeş sein dedikler hep ilk silahlar onları pek beğernmiyorum ama seninde dedğin gibi herkesin bi silahı vardır
  • herkezin zevki farklı ne alırsan al.benim favorim ak-47
  • ewt zevkler ve renkler tartışılmaz
  • arkadaslar bende cod4 oynuyorum.level 21 olmasına ragmen hala ilk silahlar var.silahlar levelemi bakıyor.valla çözemedim.
  • Ana menüdeki create a class kısmından kendi kitini yaratacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yanlış Verilen Karar Hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g36c de güzeldir m4 carbine gibi az seker neredeyse aynı güçtedirker m4 carbine istemiyorsan bunu kullan olmadı sevmezsen bide scorpion u dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuNaHaNGs

kardeş sein dedikler hep ilk silahlar onları pek beğernmiyorum ama seninde dedğin gibi herkesin bi silahı vardır

arkadaşım ilk silah diye bunları küçümseme önemli olan senin silahı nasıl kullandığın ve nasıl bir taktik izleğindir ben lvl55 deyim ve bütün silahlar açık inan çoğu zaman ilk sıradaki silahları kullanıyorum
  • m4 red dot kullan
  • denedim ak-47 çok sekiyor yha bu aralar g36c işime yarıyor yabancı serverlarda g3 kullanıyorum adamların bazıları mal gibi oynuyor bide ne yapmışlarsa mermi hasarı artmış ayrıca hardcore bide bn mermi hasarı arttıran perki kullanınca g3 le adamlar 1 ermiyle ölüuorlar
  • Only AK-47 gel ben seni nasil sektirtmeden vuruyorum
  • AK-47
  • susturuculu p90 ya da m4
    kullanmasını bilirsen g3 de çok güzel
  • m4+red dot+double trap hardcoreda g3+red dot yada ak-47+silencer g36c ve p90nı sevmiyorum
  • Pro olarak ESL modda AK-47 only ztn perkler ESL modda bandolier ve stop power gerisi lamer işi
  • bi ak-47 deniycem artık
  • Susturuculu Gold ak-47 yi %100 tavsiye edrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodFurina -- 30 Mart 2008; 0:39:12 >
  • burda söylendiği gibi silah seçimi kişiden kişiye göre değişiyor ama ben başka bir taraftan bakacam. p90 veya LMG lerle çok yüksek skor yapmama rağmen M14 le oynamanın keyfi daha bir başka. sanki elimde Kar98 varmış gibi hissediyorum.
  • Boş başlıkların yaratıcısı süper Tunahangs....G3 ve SAW hastasıyım,ikisinide RED ile kullanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.