Şimdi Ara

Silah satın almak için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paran varsa adli kaydın ve pskiyatrik bir kaydın yoksa bulundurma ruhsatı alabilirsin. Taşıma ruhsatı alabilmek için ise bazı meslek gruplarından olman gerekiyor. Hakim,avukat,muhtar,kuyumcu vs gibi. Yani can ve mal kaybının yaşanması diğer mesleklere göre daha yüksek olan meslekler.

Yivsiz av tüfeklerini ise kolayca alabilirsin vergisi de düşük. Kutusunda falan kapalı şekilde taşıyabiliyorsan da. İçerisinde fişekle taşıyıp taşıyamama olayını bilmiyorum yalnız. Ben düşünüyorum da lüks bir ihtiyaç olduğu için para ve zaman ayıramadım bi türlü. Hatsan mp serisi çok iyi. Totalde iki bin liraya evrak ücretleri dahil halledebiliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Kullanmasini bilmiyorsa birak korumayi kendine bile zarar verir. Gerci siz de haklisiniz. Para bol nereye harcasam diye dusunuyorsunuz. Bir tane akrabam Giresun tarafina yerlesti. Adamda bir tufek koleksiyonu var ki sorma. Normalde boyle islerle de isi olmaz ama iste kazanc bol olunca aliyor. Allah bereket versin. Gozumuz yok tabi.
    Ben onun için yazmadım? Her tabanca satın almak isteyene terörist muamelesi yapılması benim rahatsız ediyor
  • Googla yazmak buraya konu açmaktan daha kolay olabilirdi 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denemedım ama facebookta sılah satısı oluyor yanı paranı bosa atarsan elınde patlama ıhtımalıne karsı yınede alırsan sen bılırsın tavsıye etmem ama facebookta kacak sılah ılanları oluyor
    varsa bir durumun bakarsın.avrupada kımlıkle herkes bakkaldan alır gıbı alıyor bızım ulke sömurge ulkesı oldugu ıcın idare edıcen artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 28 Mayıs 2020; 2:50:4 >
  • bistüri_ucu kullanıcısına yanıt
    Adam belki gidip av yapacak, eğer evini koruyacaksa bilmem ama av yerine hırsını airsoftla çıkarabilir.

• Her isteyen silah alabiliyor, ama "taşıma ruhsatı" alamıyor.
    Yani taşıma ruhsatı denen şey dediğin gibi hakim,vs görevlerde olanlara kolay veriliyor. Yoksa alıp silahı evinde saklayabilirsin, yada izinli bir şekilde poligonlara götürebilirsin.

Üniversiteden arkadaşım silah aldı, taşıma ruhsatı yok, en fazla arabanın torpidosunda gezdirebiliyor. (Ki büyük ihtimalle o da yasak, yani taşıma ruhsatı olmadan aarabaya da alınamıyor diye biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Adam belki gidip av yapacak, eğer evini koruyacaksa bilmem ama av yerine hırsını airsoftla çıkarabilir.
    Av tüfeği almak kolay
    Ruhsat harcı en son baktığımda 100 tl civarı bişeydi
    sağlık raporu vs vs 2 günde alırsın istediğin tüfeği

Airsoft ile avlanamazsın. Airsoft dediğin tüfekler küçükken oynadığımız boncuklu tabancanın gelişmiş,otomatik atış yapabilen hali. Plastik boncuk atıyor onlar

Senin demeye çalıştığın şey havalı tüfek.Onunlada anca kuş vurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Her isteyen silah alabiliyor, ama "taşıma ruhsatı" alamıyor.
    Yani taşıma ruhsatı denen şey dediğin gibi hakim,vs görevlerde olanlara kolay veriliyor. Yoksa alıp silahı evinde saklayabilirsin, yada izinli bir şekilde poligonlara götürebilirsin.

Üniversiteden arkadaşım silah aldı, taşıma ruhsatı yok, en fazla arabanın torpidosunda gezdirebiliyor. (Ki büyük ihtimalle o da yasak, yani taşıma ruhsatı olmadan aarabaya da alınamıyor diye biliyorum)
    Evet arabanın torpidosunda bile gezdirmek suç ,bulundurma ruhsatı ile
    Yakalanırsan ruhsatsız silah taşımaktan işlem yapılır ve bulundurma ruhsatı ömür boyu elinden alınır

Silah hangi adrese kayıtlı ise hep orada olmak zorunda
    Po**** veya tamire götüreceğin zaman bir kaç gün öncesinden gidip karakoldan izin çıkartmak gerek

• bistüri_ucu kullanıcısına yanıt
    Hayır, demek istediğim airsoft ile av yerine çatışma oyunları oynayabilir. Ancak amacı korunmak ise farklı. Ben silah alma taraftarı değilim, oyuncak değil bu insanın gözü dönebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Hayır, demek istediğim airsoft ile av yerine çatışma oyunları oynayabilir. Ancak amacı korunmak ise farklı. Ben silah alma taraftarı değilim, oyuncak değil bu insanın gözü dönebiliyor.
    Doğru söylüyorsunuz tabi
    Can ve mal güvenliğine karşı önemli bir tehdit unsuru yoksa silah bulundurmak her zaman risk
  • Şuan ortalama bir tabanca kaç para ? Ve hangi markayı önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.