1 - Öndeyiş 2 - Acısada Öldürmez 3 - Kafa 4 - Oluruna Bırak 5 - Boş Yere 6 - Gol 7 - Boşver 8 - Tamda Bugün 9 - Cam 10 - Kafoz 11 - Zamanında 12 - Vur Kadehi Ustam
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
boş yere- tam da bugün , kafa , oluruna bırak ve acısa da öldürmez şarkılarını sevdim. 2 gündür dinliyorum. şimdilik imza albümü kadar iyi görünmüyor ama güzel yine de.
15 Tl pahali degil mi ??
hangi sarkya klip ceker
Acısada Öldürmez klibini iki gündür izliyordum burda görünce anladım yeni klip olduğunu eskılardan sanıyordum. hoş parça sılanın sesi oturaklı zaten yorumuda güzel.
dogru sarkiya klip cekmis
guzelll
bu kadında nasıl bişey var bilmiyorum ama dinletiyo kendini..ben pek popüler türkçe parçaları sevmem özellikle milletin diline düşmüş her yerde çalan şarkılardan hemen soğurum ama bu kadın bambaşka bunu nasıl başarıyor bilmiyorum..
1.şebnem ferah 2.özlem tekin 3.sıla 4.aydilge 5.yasemin mori
neresini dinliyorsunuz bu saçma kadının anlamıyorum. dikkat ederseniz şarkıları mantık hatalarıyla dolu. 15 tl değmez. ayrıca albüm kapağıda iğrenç
neresini dinliyorsunuz bu saçma kadının anlamıyorum. dikkat ederseniz şarkıları mantık hatalarıyla dolu. 15 tl değmez. ayrıca albüm kapağıda iğrenç
O senin düşüncen.
Renkler ve zevkler tartışılmaz
'Acısada Öldürmez' parçası ve klibi çok güzel olmuş.Son dönemde çıkan kaliteli kadın şarkıcılardan biri.
quote:
Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg
şarkıda mantık mı arıyosun..kapak da gayet güzel..sen kimi dinliyosun gerçekten çok merak ettim
sıla ...dan sonra şarkısıyla ilk çıktığında piyasada kalıcı olacağını anlamıştım ama pek de favorilerim arasına girememişti ama imza albümündeki inşallah şarkısından beri aşığım valla kadına.
acısada öldürmez ile vur kadehi ustamı dinleyebildim
bir önceki albüm yani 'İmza' yı alıp dinlediğimde oha bu ne olum harika bişey demiştim ki o albümde karşılığını sılaya verdi zaten ve o albümde de boş şarkı yoktur alın dinleyin ,dinlemeyen kaldıysa. Bu albümü aldım dinledim ve gerçekten İmza nın da üstünde bir albüm. Benim favorilerim Kafa,Oluruna Bırak,Boş Yere,Boşver,Cam ve Acısa da Öldürmez[/b..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme