Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Othersboy -- 30 Eylül 2013; 18:04:36 >

Diğer Fen-Edebiyat Fakültelerindeki normal Matematik Bölümüne temel mühendislik ve yazılım derslerinin eklenmiş hâli denilebilir. Ülkemizde mezunlarının yöneldiği çalışma alanları genellikle şunlar:

- Özel ders vermek
    - Dershane öğretmenliği
    - Akademik kariyer
    - Yazılım sektörü
    - Finans sektörü

Yazılım ile ilgili bazı iş ilanlarında, mezun aranan bölümler arasında, Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliğinin yanında rastlamak mümkün. Tabii ki DeBroglie'nin yukarıda dediği gibi, "Matematik Mühendisi" diye bir pozisyon için ilan verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Othersboy

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Bölümün ders planına şuradan bakabilirsin:www.sis.itu.edu.tr/tr/dersplan/plan/MAT/201310.html

Diğer Fen-Edebiyat Fakültelerindeki normal Matematik Bölümüne temel mühendislik ve yazılım derslerinin eklenmiş hâli denilebilir. Ülkemizde mezunlarının yöneldiği çalışma alanları genellikle şunlar:

- Özel ders vermek
    - Dershane öğretmenliği
    - Akademik kariyer
    - Yazılım sektörü
    - Finans sektörü

Yazılım ile ilgili bazı iş ilanlarında, mezun aranan bölümler arasında, Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliğinin yanında rastlamak mümkün. Tabii ki DeBroglie'nin yukarıda dediği gibi, "Matematik Mühendisi" diye bir pozisyon için ilan verilmez.

hmm ders vermek çok saçma olur onca sene mat müh okuduktan sonra.
    yazılım konusunda haklısınız tam mat müh ün alanı değil ama mat mühlerin en çok para kazandığı alandır diyebilir miyiz yazılıma?

Ülkemizde mezunlarının eğitim sektörü dışında en çok yazılım sektörüne yöneldiğini biliyorum. Tabii ki bu sana da bağlı. Üniversite etiketi de önemsiz olmadığı gibi, tek başına önemli değil. İlgili, sabırlı ve kendini geliştirebilen biri olman lazım.

• valla ordan geçen sene bir arkadaşım mezun oldu girerken çok büyük kayıp yaşar diye düşünmüştüm ama şimdi iş buldu
    danone'de çalışıyor
    SİL
    13 yıl önce açıldı
    SİL
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.