Şimdi Ara

Sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 6 Mayıs 2020; 6:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Komut istemi açılıyorsa şöyle birtakım kodlar buldum izinleri sıfırlamak için(https://winaero.com/blog/reset-ntfs-permissions-windows-10/):

quote:

Quickly Reset NTFS Permissions in Windows 10
    To reset NTFS Permissions in Windows 10, do the following.

Open an elevated command prompt.
    Run the following command to reset permissions for a file: icacls "full path to your file" /reset.
    To reset permissions for a folder: icacls "full path to the folder" /reset.
    To reset permissions for a folder, its files, and subfolders, run the command icacls "full path to the folder" /reset /t /c /l.

Normal açılışla komut istemi çalışmıyorsa sorun giderme seçenekleri miydi neydi oradan komut istemi ya da güvenli modu deneyin derim.

Sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 22 Şubat 2020; 16:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayıcı

Ben de eskiden c: (sistem) bölümüne yazma koruması atmıştım; güç bela, yavaş yavaş açılmıştı sistem sonra tekrar izinleri eski haline getirme fırsatım olmuştu.

Komut istemi açılıyorsa şöyle birtakım kodlar buldum izinleri sıfırlamak için(https://winaero.com/blog/reset-ntfs-permissions-windows-10/):

quote:

Quickly Reset NTFS Permissions in Windows 10
    To reset NTFS Permissions in Windows 10, do the following.

Open an elevated command prompt.
    Run the following command to reset permissions for a file: icacls "full path to your file" /reset.
    To reset permissions for a folder: icacls "full path to the folder" /reset.
    To reset permissions for a folder, its files, and subfolders, run the command icacls "full path to the folder" /reset /t /c /l.

Normal açılışla komut istemi çalışmıyorsa sorun giderme seçenekleri miydi neydi oradan komut istemi ya da güvenli modu deneyin derim.

Selamlar. Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Konu açmadan önce internetten konu hakkında araştırma yaptım ve mesajınızda bulunan internet sitesindeki icacls C: /reset /t /c /l komutunu denedim. Bayağı bir süre aldı ve işlem başarıyla tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen herhangi bir değişme yaşanmadığını fark ettim. Eve gittiğimde C sürücüsünün güvenlik ayarlarından, sahipliği NT Service\TrustedInstaller olarak değiştirmeyi deneyeceğim. Bu mesajı düzenleyerek sonucu yazarım.

Ayrıca farklı bir sitede konuyla ilgili, secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose tarzında bir komut buldum fakat tam olarak ne işe yaradığı anlayamadım. Bunu da deneyebilirim.

DÜZENLEME: Bu kadar küçük bir şeyin, sisteme bu denli geri döndürülemez hasar verebileceğini düşünememiştim. Tek çözüm yeni baştan temiz bir kurulum yapmak oldu. Windows 7'nin tırnağı olamaz bu Windows 10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 23 Şubat 2020; 15:25:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinen Dosyaları Tamamen Silme
    14 yıl önce açıldı
    Sil sil.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.