Şimdi Ara

Sıkışık trafikte 1. viteste gitmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıkışık trafikte 1. viteste gider misiniz? Bu şekilde gitmenin motora zararı var mıdır?

• 6 saat boyunca 1 viteste gittim allah kahretsin yedi gölleri bir daha gidersem iki olsun bu arada arabaya hiç bir sorunu olmadı ama bozuk yollarda 2 amortsör gitti
  • bişi olmaz
  • Bir de şu ilçede pazar olduğu zamanlarda yollar arabadan ziyade yaya doluyor. Adamlar yolun ortasından yürüyor. Korna çalsan da dönüp tip tip bakıyorlar...Mecburen 1. viteste gidiyorum bazen...Yoksa birini ezeceğim hissi oluşuyor bende
  • Hocam sen de bayagi acemiymissin ya

Bir zarari olmaz araca fazla bagirtma ama arabayi yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Hocam sen de bayagi acemiymissin ya

Henüz 15 gün oldu araba kullanmaya başlayalı
  • Sorun olmaz dert etmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.vitesten 1. vitese düşmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

6 saat boyunca 1 viteste gittim allah kahretsin yedi gölleri bir daha gidersem iki olsun bu arada arabaya hiç bir sorunu olmadı ama bozuk yollarda 2 amortsör gitti

Hangi Yedigöller acaba?

Bolu mu yoksa Rize mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Hocam sen de bayagi acemiymissin ya

Henüz 15 gün oldu araba kullanmaya başlayalı

Rahat ol hocam. Cesaretin olduktan sonra zamanla hersey -motor ogrenme- sanirim,o hale gelecek. Alisirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

6 saat boyunca 1 viteste gittim allah kahretsin yedi gölleri bir daha gidersem iki olsun bu arada arabaya hiç bir sorunu olmadı ama bozuk yollarda 2 amortsör gitti

Hangi Yedigöller acaba?

Bolu mu yoksa Rize mi?

bolu yedigöller öldürseler gitmem daha oraya gidiş dönüş 6 saatime mal oldu 1 viteste git git bitmiyor yollar bir okadarda bozuk 2 ayağımı bile çıkardığımı bilirim camdan ki genelde asla yapmam bu tür davranışları ama can sıkıntısı ne yapacaksın işte

• quote:

quote:

quote:

Hangi Yedigöller acaba?

Bolu mu yoksa Rize mi?

bolu yedigöller öldürseler gitmem daha oraya gidiş dönüş 6 saatime mal oldu 1 viteste git git bitmiyor yollar bir okadarda bozuk 2 ayağımı bile çıkardığımı bilirim camdan ki genelde asla yapmam bu tür davranışları ama can sıkıntısı ne yapacaksın işte

kardeş 6 saat 1.viteste ne kadar yaktın acaba birde araba ne

• quote:

quote:

quote:

Hangi Yedigöller acaba?

Bolu mu yoksa Rize mi?

Bende Rize Yedigöllerde benzere yakın durum yaşadım ama otomatik araç tabi çok rahat

Ama iki ayağı camdan çıkartma sağlam fantazi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 10 Nisan 2012; 23:20:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

quote:

quote:

quote:

Hangi Yedigöller acaba?

Bolu mu yoksa Rize mi?

kardeş 6 saat 1.viteste ne kadar yaktın acaba birde araba ne

accent era crdi yarım depo mazotum gitti

• Ben bu tür trafikte öndeki araçla olan mesafeyi bir kaç metreye çıkartır ardından hafif gaz verip boşa atarım, hele bir de hafif eğim varsa değmeyin keyfime.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.