Şimdi Ara

Sıkıntılar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gençler.23 yaşıma geldim.Üniversiteden mezun oldum.Şuan işsiz statüsündeyim ama gönüllü olarak.Neyse konuya girelim.Bu zamana kadar hep sıkıntı ile geldim hem maddi hem manevi anlamda.Ailemden hiçbir destek yok ve tam tersi onlar eve yardım etmem için benden destek istiyolar.Kabulum ancak istediğim desteği göremediğim için çalışasım falan yok.Hatta yaşayasım yok.Bunlar yıllardır sürerken bi yandan da sevdiğim kızdan olumsuz cevap aldım.Zaten bu zamana kadar hep öyle oldu.Ancak insan dertleşecek biri arıyo.Annem'e dert anlatmaya çalışıyorum ancak hemen seninkilerde dert mi bilmem kimin ne derdi var deyip ağzıma tıkıyo.Napcam olum yardım edin bana.Kafayı yiyecem.

Okumayan falan olursa sadece Allah yardımcın olsun dese yeter.

• Ben senden küçüğüm ama çalışmak iyidir ya hem kafanı kötü şeylere çok takmamanı sağlar hem para kazanırsın en kötü sorunlarını psikoloğa falan anlatırsın profesyonel bir şekilde çözersin :D Hem nereye kadar gidecek böyle askerlik falan da gelir yakında askerde de para lazım olur işe girmek gerek bence iş tecrübesi de kazanırsın ilerisi için.

Üniversiteyi bitirmek bile çok büyük bir şey şuan benim gözümde yaz okuluyla boğuşan biri olarak kendinle gurur duyabilirsin uniyi bitirdiğin için son olarak Allah hepimizin yardımcısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2014ygslysşampiyonu -- 30 Haziran 2015; 4:51:23 >
  • 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    Amin kardeşim inşallah.Teşekkür ederim tavsiyen için.Şuan gitsem 1500 tl getirisi olacak bi is garantim var ama is ortamini sevmedigim icin(muhasebe) gitmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quesnay kullanıcısına yanıt
    Hocam acikcasi ben senin yerinde olsam hayatla iliskimi keser bi iste calisirdim kisacasi depresyona girerdim heralde Allah kolaylik versin ne diyim. Allah sevdiklerinle mesut etsin inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miscrowt kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim.
  • Ailene kızıp hayata küsme kendine küsme kapatma kendini,çalış kendi paranı kazan kendi hayatını kur. Her seyden önce yaşamayı sev gülümse. Kimse kendinden daha değerli değil kardeşim.
    Karşına daha ne insanlar çıkar her şeyin hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • famousekolll kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.Zaten aileme de diyorum düzenli bi işe girince ayrı eve çıkacam diye,Allah büyük bu zamana kadar onun yardımlarıyla ve kendi emeklerimle geldim.Yaparım inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.