Şimdi Ara

Sıkıldım-Bunaldım- Hiç bir şey yapasım yok-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi hiç bir şey yapmak istemiyorum. Çok sıkıldım.

Çalışmam gerektiğinin farkındayım ancak eyleme geçme yetimi kaybettim.

Kiminle konuşursam konuşayım genellikle aynı şeyleri söylüyorlar. Sanki söylediklerine karşı bağışıklık kazandım. Hiç bir şekilde etkilenmiyorum.

Lys ye neredeyse bir ay kaldı. Ve zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlayamıyorum.

2 gün az-biraz çalışsam 3.gün kendimi boşlukta buluyorum.

Nedense üniversitede okuduğumu bile hayal edemiyorum.

Merak etmeyin yazının sonunda 'intihar ediyorum' demeyeceğim :)

Ayrıca şunu fark ettim ki herkes kendi için yaşıyor. Ancak ben kendim için yaşama güdümü kaybettim. Ne olacak bilmiyorum.

Üniversite sınavının hayatımda aşmam gereken bir engelden ibaret olduğunun , daha hayatta neler neler göreceğimin farkındayım. Ama farkında olmam bir şeyi değiştirmiyor.

Kendimi kahvehanede siyaset yapan adamlar gibi hissediyorum. Sadece laf , icraat yok.

Ziya Paşa boşuna dememiş ya ''Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'' diye.

Hedeflerim ideallerim bile beni kendime getirmiyor.

Evet arkadaşlar bu yazı böyle uzar gider. Bana yardımcı olmayı deneyenler olursa şimdiden çok teşekkürler.

Bu konuyu açıp açmamayı iyice düşündüm. Çünkü ailemden bile, kendime gelecek gücü bulamazken forumdan birinden mi bulacağım o gücü? Denemekle bir şey kaybetmem sanırım.

Kendime geldim.Çok geç olmadan sizde gelin bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_75547578/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seagull. -- 24 Mayıs 2013; 18:43:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seagull.

Evet arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi hiç bir şey yapmak istemiyorum. Çok sıkıldım.

Çalışmam gerektiğinin farkındayım ancak eyleme geçme yetimi kaybettim.

Kiminle konuşursam konuşayım genellikle aynı şeyleri söylüyorlar. Sanki söylediklerine karşı bağışıklık kazandım. Hiç bir şekilde etkilenmiyorum.

Lys ye neredeyse bir ay kaldı. Ve zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlayamıyorum.

2 gün az-biraz çalışsam 3.gün kendimi boşlukta buluyorum.

Nedense üniversitede okuduğumu bile hayal edemiyorum.

Merak etmeyin yazının sonunda 'intihar ediyorum' demeyeceğim :)

Ayrıca şunu fark ettim ki herkes kendi için yaşıyor. Ancak ben kendim için yaşama güdümü kaybettim. Ne olacak bilmiyorum.

Üniversite sınavının hayatımda aşmam gereken bir engelden ibaret olduğunun , daha hayatta neler neler göreceğimin farkındayım. Ama farkında olmam bir şeyi değiştirmiyor.

Kendimi kahvehanede siyaset yapan adamlar gibi hissediyorum. Sadece laf , icraat yok.

Ziya Paşa boşuna dememiş ya ''Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'' diye.

Hedeflerim ideallerim bile beni kendime getirmiyor.

Evet arkadaşlar bu yazı böyle uzar gider. Bana yardımcı olmayı deneyenler olursa şimdiden çok teşekkürler.

Bu konuyu açıp açmamayı iyice düşündüm. Çünkü ailemden bile, kendime gelecek gücü bulamazken forumdan birinden mi bulacağım o gücü? Denemekle bir şey kaybetmem sanırım.

Suan tamamen beni anlatmissin aymi durumdayiz dun cok iyi calisip bugun hic calismadim aklima hep sinav sonrasi ani geliyor seneye de kalmak hic istemiyorum ama kalirsam da cok cok iyi caliscagimi biliyorum neyse kendimizi toparlamamiz lazim biraz ama bu sadece lafta kaliyor

• Yazımda belirtmedim ancak bu benim 2. senem. Lise hayatım boyunca derslere bile doğru düzgün girmedim. Bu sene tüm her şeyi baştan aldım . Eğer geçen sene ciddi manada çalışsaydım bu sene çalışacak enerjiyi bulamazdım kendimde. Yani demem o ki 'seneye çalışsam harika çalışacağım' bu bir efsane. Kendi kendine söylediğin bir yalandan ibaret bence.

Lafta kalıyor biliyorum ama bende söyleyeyim - kendimizi toparlamamız lazım-
  • Salla dersleri bak insanlar neler yapiyor sen neyin derdindesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_7

Salla dersleri bak insanlar neler yapiyor sen neyin derdindesin

Bu adamları lys ye sok bakalım nasıl dökülüyorlar. :)) Şaka bir yana haklısın dostum 'ben neyin derdindeyim'. Maalesef sınavı hayatımda öylesine bir yere oturttum ki , gözümde öyle büyüttüm ki, sanki Everest'e tırmanmak sınavdan daha kolay gibi geliyor.-şaka gibi-

• quote:

şimdiye dek izlediğim en harika video.sagol paylastıgın icin.
  • Delirmiş bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de her gün

1er matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji denemesi çözüp geçiştiriyorum, bitse de gitsek artık..

başığı okuyunca aklıma gelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poly_d -- 14 Mayıs 2013; 14:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyDEEP

ben de her gün

1er matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji denemesi çözüp geçiştiriyorum, bitse de gitsek artık..

Aynı ben
    Edit: video degil denemeler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ank_yer_7 -- 14 Mayıs 2013; 15:00:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

ben de her gün

başlığı okuyunca aklıma gelen

Aynı ben
    Edit: video degil denemeler :)

Dilim varmaz, kalır durmaz, sonu görmek kolay mı gün geçmeden
    Duvarlardan, koşmalardan, sıkıldım bunaldım tafralardan

şarkının sözleri

• quote:

ben de her gün

Bu şarkı eşliğinde dans ede ede kütüphaneye gidesim geldi. Ders çalışma aşkım uyandı bir anda.-Neredee...-

• quote:

çok güzel paylaşım moralim düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuba001

Delirmiş bunlar

Adamlar delirmemiş esas hayatlarini yasayan onlar...
  • Kime göre, Neye göre ?
  • "Every man dies, not every man really lives."
  • Yahu az bir bana yardım edin sonra istediğiniz felsefi , sosyolojik atıyorum siyaset tarihi üzerine sohbeti tartışmayı yapın. :) Konu birazdan farklı bölüme taşınacak diye korkuyorum. :)
  • quote:

Yahu az bir bana yardım edin sonra istediğiniz felsefi , sosyolojik atıyorum siyaset tarihi üzerine sohbeti tartışmayı yapın. :) Konu birazdan farklı bölüme taşınacak diye korkuyorum. :)

Mekan değişikliği yap çok ciddiyim odanda çalışıyorsan masanın yerini falan değiştir ne biliyim salona falan geç
  • quote:

quote:

Yahu az bir bana yardım edin sonra istediğiniz felsefi , sosyolojik atıyorum siyaset tarihi üzerine sohbeti tartışmayı yapın. :) Konu birazdan farklı bölüme taşınacak diye korkuyorum. :)

Mekan değişikliği yap çok ciddiyim odanda çalışıyorsan masanın yerini falan değiştir ne biliyim salona falan geç

Önerin için teşekkür ederim. Emin ol deneyeceğim -ders çalışma azmi bulursam- :)
  • quote:

quote:

quote:

Önerin için teşekkür ederim. Emin ol deneyeceğim -ders çalışma azmi bulursam- :)

Ders çalışma azminin gelmesini bekleme derim sıkıntıdan patlasan da masada otur emin ol bir süre sonra çalışacaksın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ders çalışma azminin gelmesini bekleme derim sıkıntıdan patlasan da masada otur emin ol bir süre sonra çalışacaksın

Haklısın aslında azmin falan geleceği yok.
    Şimdi deneyeceğim, teşekkürler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.