Şimdi Ara

Sıkıldım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8-9 gün boyunca büyük bir heyecanla bekledim. Her şey eskisinden daha da güzel olacak diye bekledim ama yanılmışım. Oyun öyle berbat bir durumdaki şu an! İlk olarak şu savaş sistemi. Haritada resmen savaşacak digimon arıyorum. Çok saçma. Bir de digimonlardan garip garip itemler düşüyor (kıyafet, crest, egg vs) Ve üstteki harita. Oynanabilirliği %70 azaltmış. Belki şu ana kadar yazdıklarıma bir yere kadar alışabilirdim ve oynamaya devam edebilirdim ancak bu harita cidden bezdirdi beni. Şimdi gelelim oyunun en saçma yerine, digimon yakalama olayı. Böyle iş mi olur? 11 level oldum. Tsunomonlarla savaşa girdim. Hoop! 1de 1. Tek denemede yakaladım Koromonu 4. denemede falan yakaladım. Sonra tokomonlara gittim onu da 15-20 deneme sonunda aldım. Eskiden böyle miydi? Bir digimon yakalamak benim için çok büyük bir olaydı. Digimon Çin'de 1 hafta boyunca oyunda olduğum sürece hep tsunomon yakalamaya çalışmıştım ve bir türlü yakalayamamıştım ama şimdi, 1de 1. Ayıp be! 3 digimon yakaladım. C'ye bastıktan sonra çıkan o mavi ışık nadir görülecek bir şeydi benim için, ve o mavi ışığı gördüğüm her an ufak bir heyecanla digimon list'e bakardım. Şimdi ise 3 digimon yakaladım ve digimon yakalamaktan sıkıldığım(!) için başka yakalamak istemedim.

Bunların dışında canıma sıkan 2-3 ufak konu daha var. Örneğin o başlangıçtaki arkaplan resmi. Çok koyu uyumsuz iğrenç. Oyunu açtığım an kapatasımı getiren bir resim. Bir de Battle bölümü açık değil. Oyuna girdiğim an çok amele bir oyuna girmek üzere olduğum hissine kapılıyorum ki şu anki oyunun durumuna bakarsak bu histe son derece haklı olduğumu düşünüyorum. Tamer level'ine gelince. Bir bakıyorum bir savaştan 200-400 exp kazanıyor. Ufak bir ayrıntı ama tamer level olayının tadını kaçırmış bir ayrıntı bana göre. Kısacası oyunu hiç ama hiç beğenmedim! İlk 30 dk bu ne dedim, sonraki 30dk digimon yakalayıp onları kastım ve sonraki 30dk sıkılıp mud village'de boş boş durdum.

Oyundan şimdiden sıkıldım. Sonraki günler oyuna girer miyim? Oyun böyle kalırsa hiç sanmıyorum. Admin oyuna bir reset atıp adam akıllı bir şekilde yeniden başlatmalı bana göre. Veya ayrı bir server açsın, kore ve çindeki oyunun aynısı olsun tamamen.

Sadece düşüncelerimi sizinle de paylaşmak istedim. Birazdan oyunun forumuna da ingilizce olarak derdimi anlatmaya çalışacağım. Eğer düzelmezse belki çine geri dönebilirim. En azından benim online saatlerimde çinliler hiç olmuyor. Boş ve rahat bir server ve çindeki oyun gerçekten DigimonRPG!

• Ahmet o harita olayına pek kullanışsız olmasada bir çözüm buldum. Oyunda "z" harfine basınca ışınlanma yerlerini vs. görebiliyorsun.

Digimon oranları gerçekten çok yüksek olmuş belkide günübirlik bir eventtır diye düşünüyorum. Tamer sistemi değişmiş eskiden her battle bittiğinde 2-3 Tamer point alırdık şimdi exp olarak değiştirilmiş. Her Digimon öldürdüğümüzde Digimon kadar exp alıyoruz. Bence böylesi daha iyi olmuş.

Benimde en çok canımı sıkan şey birisinin savaştığı Digimon'la savaşamamız, o Digimon'un ölmesi ve dakikalarca Digimon aramamız. Umarım spawn rate artarda bu dertten kurtuluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

Ahmet o harita olayına pek kullanışsız olmasada bir çözüm buldum. Oyunda "z" harfine basınca ışınlanma yerlerini vs. görebiliyorsun.

Digimon oranları gerçekten çok yüksek olmuş belkide günübirlik bir eventtır diye düşünüyorum. Tamer sistemi değişmiş eskiden her battle bittiğinde 2-3 Tamer point alırdık şimdi exp olarak değiştirilmiş. Her Digimon öldürdüğümüzde Digimon kadar exp alıyoruz. Bence böylesi daha iyi olmuş.

Benimde en çok canımı sıkan şey birisinin savaştığı Digimon'la savaşamamız, o Digimon'un ölmesi ve dakikalarca Digimon aramamız. Umarım spawn rate artarda bu dertten kurtuluruz.

Birkaç gün idare etmeye çalışırım. Umarım bir şeyler düzelir çünkü şu an gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Ve oyun şu an bana hiç zevk vermiyor.

Düzenleme: Z olayına bakmak için girdim. İyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 18 Mart 2010; 19:26:28 >

• Tamer sisteminde pek birşey farketmemiş, sadece daha çok shout atan olacak sanırım. Haritayı beğenmedim, çok kolay yakalanma olması pek iyi değil sanırım OBT olduğu için böyle birşey yapmışlar. Arkaplanı da beğenmedim, çocuksu durmuş. Eskisi daha iyiydi. Spawn'ların savaşması, dead status alması berbat ötesi bir durum.
  • Bir can sıkıcı noktada para sıkıntısı. Şu ücretlerde indirime gidilmeli veya şu para oranları arttırılmalı.
  • Benimde digimonun kolay yakalanması canımı sıktı biraz...Tamer Sisteminde Çoz az bi fark var fazla önemli değil o bence ama bi de şu spawnı arttırsalar çok güzel olur büyük ihtimallede onu hallederler...
  • Normalde savaşın sonunda 2-3 exp gelirdi şimdi ise savaş esnasında öldürülen digimon başına tamer exp geliyor. Tamer level atlatmak kolaylaşmış. Oyunun kalabalıklığına bakınca 2-3 gün içinde tüm millet shout üzerinden sohbet etmeye başlar. Oyunun tamamı kolay bir hale gelmiş. Bir de aşırı kalabalık canımı sıktı. Şimdi icy'ye kaçtım fazla insan yok biraz daha rahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android den bıktım artık
    12 yıl önce açıldı
    Konsoldan sıkıldım..
    14 yıl önce açıldı
    Sıkıldım be
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence çin ve korede herkes daha fazla digisi olsun diye yırtınırdı.Böyle kolay olması bence daha iyi herkes sevdiği bir digi yakalar kasar.Öteki türlü nasıl olsa zor yakalanıyor diye hep agumon yakalayalım güçlüdür vb. dir herkesde agumon artık gına gelmişti insanlar istedikleri bir digimonu ancak agumon,gabumon ve patamonu yakaladıktan sonra planlıyordu.İyi taraflarından da bakmaya çalışın mesela ben sadece 2 digimon yakaladım onları kasmayı planlıyorum.Ayrıca exp iyi olmuş eski exp sistemide çok kıttı be abi.
  • Oyun şuan en iyi halinde (Çin ve Kore ye bakıldığında.) digimon yakalayabilme şansını düşürürler sonradan.
  • valla ben oyunun 3 senedir oynamamış biri olarak oyunu çok özlediğim için oyuna bayıldım
    özellikle detaylı friendlist eklentisi güzel olmuş ayrıca oyun kalabalıklığı kötü bir özellik olmaması gerekir bence çünkü bomboş olmasından iyidir
    digimon yakalama eventle ilgili olabilir yada betayla ilgili çünkü shop daha açılmamış açılınca netler gelicek piyasaya onun için digi yakalama zorlaşır yakında sölim
    Bu arada battlezone kapalı fakat yakında açarlar bence millet önce biraz kasmaya başlasında öle savas yapar diye düşünüorum
    genel olarak beklentilerimi karşıladı şuanki oyun, birde kasmaya gidicem şimdi bakalım battleda ne değişiklikler var

• erdene katılıyorum iyi oldu ve şu digi yakalama işi inş bi eventtir çünkü ilk 5 dkde tsu ve daha ilk denemede kormon yakaldım :S inş OBT ye özel bişidir ve bence öyle. Sevdiğim yanları görevlerin olması ve sizin sevmediğiniz bi digiye dalamama diginin ölmesi felan bence daha zorlu olmuş. siz digi yaklama zorlupunu istiyosunuz bu digi ölme işinin kalkmasını itiosunuz ama bence yakalama oranı event ve digi ölemsi felan bunlar daha iyi çünkü ne akdar zorlanırsak ve o zor olanı başarırsak çok daha zevk alırız gibime gelio. Tamer exp ise güzel olmuş. tek sorun shpuıt biraz fazla olcak ama nese.

Sevmediğim yanı o arka plan resmi Cidden çok çocukça olmuş. başka bir kötü yönün görmedim oyunun. Bug yok bişi yok. IP değişme yok,Yazılardan anlamama yok, hız ayrıcalığı yok. Daha ne.

Oyunu bırakmaya kalkanlar 1 kere daha düşünsün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

valla ben oyunun 3 senedir oynamamış biri olarak oyunu çok özlediğim için oyuna bayıldım
    özellikle detaylı friendlist eklentisi güzel olmuş ayrıca oyun kalabalıklığı kötü bir özellik olmaması gerekir bence çünkü bomboş olmasından iyidir
    digimon yakalama eventle ilgili olabilir yada betayla ilgili çünkü shop daha açılmamış açılınca netler gelicek piyasaya onun için digi yakalama zorlaşır yakında sölim
    Bu arada battlezone kapalı fakat yakında açarlar bence millet önce biraz kasmaya başlasında öle savas yapar diye düşünüorum
    genel olarak beklentilerimi karşıladı şuanki oyun, birde kasmaya gidicem şimdi bakalım battleda ne değişiklikler var

Ağzına sağlık efe.He şöyle iyi tarafından bakın yani.Zaten oyunu 3 senedir oynuyoruz,3 senedir oynadığımız oyuna ben çok da heyecanlanmadım açıkçası ama genede asla sıkılmadım oyundan.Sanırım herkez çok tuhaf,büyük beklentiler içine soktu kendini o yüzden hayal kırıklığı olabilir.Ama efenin dediği gibi netler yokken digi yakalamak kolaylaştırılması mantıklı netler çıkınca eski şekline döner.

• Bende umduğumu bulamadım. İtici geldi oyun. Bunun sebebinin kolay digi yakalama oldugunu düşünüyorum. Direk yakalayınca sanki private server gibi oldu
  • ya ama servere giremiyorum şuan acaba çokmu dolu yoksa servermi kapandi
  • Elecmon yakalandığını görünce Biyomon'u anında silip yakalamaya gittim ve yakalamanın eski haline döndüğünü gördüm (yada sadece Elecmon'larda geçerli) 5 dakikadır uğraşıyorum ama yakalayamadım, şimdi server bakımda sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Bende umduğumu bulamadım. İtici geldi oyun. Bunun sebebinin kolay digi yakalama oldugunu düşünüyorum. Direk yakalayınca sanki private server gibi oldu

Heh çok yaşa Aynısını düşünüyorum ben de karşımda bambaşka bir oyun bulmuş haldeyim. Artık ne yapalım alışmaya çalışacağız. Eğer şu battle, item (kıyafet ve crest düşme olayı), digimon yakalama ve arkaplan düzelirse oyun oynanabilir bir halde gelecek diye düşünüyorum. Beta bitene kadar idare etmeye çalışayım bari

• Bakıma alındı.Belki birşeyler olur ki saçma.
  • Whisper ı yapsınlar illa ki shout ımı bekliyelim.
  • Benim tavsiyem starter-digi kasmanız.Diğer 2 saniyede yakalanan digiler bence güvenli değil şu anda.
  • ya bence channeller açılsınalr serverlere böle yoğunluk oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 18 Mart 2010; 20:10:08 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.