Şimdi Ara

sıkıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bir sey olmaz kardesim sıkılman normal olur bazen oyle
    Edit: Az kalsin i harfinden ban yiyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 8 Şubat 2015; 1:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

bir sey olmaz kardesim sikilman normal olur bazen oyle

sağol
  • Klavyendeki i tuşları çalışmıyor mu

•  sıkıldım

al sırit biraz joe

• Neden sıkıldın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

sıkıldım

al sırit biraz joe

gülmedim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: VodkalıVısne

Klavyendeki i tuşları çalışmıyor mu

• Sıkı can iyidir çabuk çıkmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cake

Neden sıkıldın?

yapıcak bir şey yok ygs-lys var çalışmayı falan bıraktım öyle boş boş oyun falan oynuyorum pazartesi okul açılıyor ve karnım acıktı şu an
  • Crystal Castles. C kullanıcısına yanıt
    Olur öyle hepimizin dalgalandığı durumlar. Eğer istediğin özel bir bölüm varsa ha gayret biraz daha çalış. Her geçen saat kârdır.
    Acıkma işine gelirsek çok ağır yemekler yeme de çikolata falan varsa biraz ye, şekeri açlığını unutturur sana. Etkisi de hızlı hem.

• quote:

Olur öyle hepimizin dalgalandığı durumlar. Eğer istediğin özel bir bölüm varsa ha gayret biraz daha çalış. Her geçen saat kârdır.
    Acıkma işine gelirsek çok ağır yemekler yeme de çikolata falan varsa biraz ye, şekeri açlığını unutturur sana. Etkisi de hızlı hem.

Teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığın için şu an ortalama bir puan yapıp ortalama bir üniversiteye gidicem gibi duruyor ama ben okumak istemiyorum çünkü iyi bir üniversite iyi bir bölüm okumadıktan sonra üniversiteyi boş gibi görmeye başladım doğrusu çevrem bu algıyı yaratmama sebep oldu dershaneyede gitmiyorum iyice saldım pek umursamıyorum aslında ailemin üzülmesinide istemem öyle arafta kaldım çalışmak istiyorum iş hayatına atılmak soğudum gerçekten okul muhabbetinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles.

quote:

Teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığın için şu an ortalama bir puan yapıp ortalama bir üniversiteye gidicem gibi duruyor ama ben okumak istemiyorum çünkü iyi bir üniversite iyi bir bölüm okumadıktan sonra üniversiteyi boş gibi görmeye başladım doğrusu çevrem bu algıyı yaratmama sebep oldu dershaneyede gitmiyorum iyice saldım pek umursamıyorum aslında ailemin üzülmesinide istemem öyle arafta kaldım çalışmak istiyorum iş hayatına atılmak soğudum gerçekten okul muhabbetinden.

Bir yumruk da ben vurmuş gibi olmak istemiyorum ama bir de bunun okulu kazandıktan sonrası da var. Kimine cennet kimine cehennem oluyor.
    Misal ben elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum, ama 3 defa bölümü bırakma aşamasına geldim.

Sana tek tavsiyem var, dinlersin ya da dinlemezsin sana kalmış o.
    Okumak her zaman iyidir ama hayat senin ve en doğru kararı kendin için sen vereceksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.