sike iddianamesi ve diger konusma kayitlarinin dokumlerine nerden ulasabilirim? 6000 sayfalik telefon gorusme kayitlari varmis bu kayitlari nerden indirebilirim okumak icin bilen varmi?
iddianame google da var ama ek klasörler yoktu.oda bugün yarın internete düşer.bugün dağıtılacakmış çünkü...
okuyanlar var ornegin ahmet cakar okudum diyor nasil bugun dagitilacakki ozaman??
bende okudum
Koray Avcı: Şimdi ne yapacağız? 05.07.2011 Futbolcu Koray Avcı, gözaltı dalgalarının ardından eski futbolcu Egemen Adatepe’yi arayarak akıl danışıyor. Avcı, Adatepe’ye “Herşeyi öğrendiler, şimdi ne yapacağız?” diye soruyor. 05.07.2011 tarihli Egemen Adatepe-Koray Avcı görüşmesi şöyle: - AVCI: Hepsi çıkmış, artık ne yapacağız? - ADATEPE: Kim çıktı ne? Birşey yapma, bir toplanalım işte - AVCI: Şimdi herşeyi öğrendi bunlar, herşeyi öğrendiler abi - ADATEPE: Arayacağım ben seni.
ama medyadan
okuyup bir karara varmışınız umarım
Bu davayı tapeler sonuçlandırmaz.Üstelik hepsi kesilip biçilmiş.Konuşma kayıtları 1. derece delil sayılmaz.Somut delil olmazsa dava düşer.