Şimdi Ara

'Şikayet Sistemi' ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler.
    Şikayet sisteminde bulunan bir eksikliği belirtmek isterim.Kullanıcı yaptığı şikayetin sonucunu görmek isteyebilir fakat sadece "Yaptığınız şikayetle ilgilenilmiştir" gibi otomatik mesaj gibi(belkide otomatik) birşeyle karşılaşıyoruz.Bence kullanıcıların bunu bilmek hakkı.Örneğin kaç uyarı puanı yada cezalandırma olup olmadığını yazması çok iyi olur diye düşünüyorum.Yine örnek vermek gerekirse şuan yaptığım bir şikayet sonucu ne olduğunu bilmiyorum.Küfür kısaltması kullanmış bir kişi şuan forumda ve ben ceza alıp almadığını yada ne kadar cezaya çarptırıldığını bilmiyorum.Öğrenmek için tekrar şikayeti "Açık" hale çevirip sistem üzerinde yük oluşturmam gerekiyor.
    Herneyse bu kadar örnek yeterli sanırım.Gereken uygun görülürse yapılır umarım.



  • Şikayetlerle ilgilenenler ceza vermedikleri için bu konuda yorumda bulunamıyorlar. Şikayetlerle ilgilenenler modlar cezayı kesenler adminler. Size karşı işlenmiş bir suçta özel bilgi isteyebilirsiniz ama foruma veya üçüncü şahsa yapılan kural dışı davranışların yaptırımlarını bildirmeyi gerek görmüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mewluth

    Şikayetlerle ilgilenenler ceza vermedikleri için bu konuda yorumda bulunamıyorlar. Şikayetlerle ilgilenenler modlar cezayı kesenler adminler. Size karşı işlenmiş bir suçta özel bilgi isteyebilirsiniz ama foruma veya üçüncü şahsa yapılan kural dışı davranışların yaptırımlarını bildirmeyi gerek görmüyoruz.


    nasıl yani bize yapılan bi hakaretin sonucunda şikayet edersek sonucu öğrenme imakanımız var mı ?
  • Zaten şikayeti siz yapmışsanız, o şikayet kapandıktan sonra yeniden açarak sorabilirsiniz. Zaten o zaman sürecinde uzaklaştırma gereken bir yaptırım uygulanacaksa siz cevap alıncaya kadar görürsünüz bunu muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.