Şimdi Ara

Şikayet sebebiyle araya kaynayan mesajların silinmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Şahsıma hakarette bulunan bir arkadaşın mesajını şikayet ettim. Ancak forumda tartışma olarak algılanıp benim yorumum da silinmiş.

    Bakın, ben bu konuyu tecrübemden, bilgimden ve konuyla ilgilenebileceğim için devraldım. Bu konuya emek harcıyorum. Her yazdığım yazı önemli. Takdir edersiniz ki her yazdığımı da aklımda tutmuyorum. Silinen mesajlarımın bana geri iletilmesini istiyorum. Gerekirse editler tekrar paylaşırım.

    Ayrıca, moderatör, admin vs, şikayet incelerken tartışma sağlamış mesajları neden direk siliyor? Neden işin kolayına kaçılıyor?

    Burası bilgi paylaşım platformu. Alışveriş sitesi değil. 3 paragraf yazıyı içinde bir cümle nüktedan diye nasıl silebiliyorsunuz? Yazık günah değil mi? Hiç mi emeğe saygınız yok?

    Bu sorunumun çözülmesini rica ediyorum.







  • Kurallara uygun şekilde yazılan mesajlarla ilgili olarak zaten işlem zaten yapılmamaktadır.Sizin mesajınızda da karşı tarafa sataşma söz konusu olduğundan kaldırılmış.

    Bu gibi durumlarla ilgili şikayet sistemini kullanın lütfen; kaldı ki sizde şikayet sistemi üzerinden bildirimde bulunmuşsunuz.Gerekli yardım oradan da yapılmaktadır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.