Şimdi Ara

Sık, Sert Ve Dalgalı Saç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Head And Shoulders şampuan kullanıyorum başka şampuan kullanamam hepsini denedım kepek yapıyor sizce ne almam gerekir saç kremi olarak ? ara makas işe yarar mı ? gliss in sıvı saç kremleri nasıldır saçı yumuşatır mı?

• Saçını yıkadıktan sonra sıvı saç kremi veya saçı yumuşatan losyonlar kullanabilirsin.Urban care saç kremleri iyidir saçını yumuşatır ve hacim verir.Gliss inde kremleri başarılıdır saçına uygun olanları alabilirsin.
  • Ben 3x sıvılaştırılmış keratin içeren siyah gliss şampuanı ile kremini kullanıyorm şampuanın kokusu çok güzel fakat krem oldukça berbat kokuyor ve işe yaradı saçı yumuşatıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KBnymn K kullanıcısına yanıt
    Hocam benim saçım ince telli ve çok yumuşak , yumuşaklıktan yana bir sıkıntım yok fakat inik hacimsiz saçlarım var buda çok yumuşak olmasından kaynaklı sanırım ben saçımı nasıl hacimlendirip dolgunlaştırabilirim? Şampuan önerin var mı ? Head Shoulders Ekstra dolgunluk kullandım bir işe yaramadı,Clear men duş ferahlığı limon özlü kullandım yaramadı bende tariş zeytinyaglı sabun kullanıyom az sertleşse belki hacim kazanır diye buda yaramadı :) Şuan sadece tariş zeytinyağlı sabun kullanıyorum şampuan önerisi verir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Hocam benim saçım ince telli ve çok yumuşak , yumuşaklıktan yana bir sıkıntım yok fakat inik hacimsiz saçlarım var buda çok yumuşak olmasından kaynaklı sanırım ben saçımı nasıl hacimlendirip dolgunlaştırabilirim? Şampuan önerin var mı ? Head Shoulders Ekstra dolgunluk kullandım bir işe yaramadı,Clear men duş ferahlığı limon özlü kullandım yaramadı bende tariş zeytinyaglı sabun kullanıyom az sertleşse belki hacim kazanır diye buda yaramadı :) Şuan sadece tariş zeytinyağlı sabun kullanıyorum şampuan önerisi verir misin ?

Syoss hacim şampuanı marketten almak istiyorsan.Ben Bonacure Volume Boost kullanıyorum, saçlarım ince telli.
  • Kardeş arkadaşın önerdiği syoss şampuan benimde elimde var ince telli saçlar için olanı hacimde işe yarıyor ve oldukça ucuz ama bana pek sağlıklı gelmedi bidon kadar şişrie 7'liramı ne kullanmıyorum brn onu denemek için almıştım bu arada hacim için deniz tuzu spreyi öneririm ben kullanmadım fakat yakında bende almayı düşünüyorum bi araştır tony guyun var bi tane mavi kutude deniz tuzu spreyi diye grçiyor saça hacim ve dolgunluk kazandırıyormuş

• KBnymn K kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam o spreye bakacagim, zaten syoss yerine arkadasin diger onerdigi bonacure volume boostu alacagim carrefourda bulunur heralde syoss iyide olsa arastirdim da pek sicak bakmiyorum ona

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Saç ve Dökülme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede o markayı tercih edin methini bende duydum syoss açıkçası bana deterjan gibi geliyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sık, Sert Ve Dalgalı Saç

• quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Sagolun hocam o spreye bakacagim, zaten syoss yerine arkadasin diger onerdigi bonacure volume boostu alacagim carrefourda bulunur heralde syoss iyide olsa arastirdim da pek sicak bakmiyorum ona

Bonacure marketlerde bulamazsın

• O tony and guy işe yaramıyor. İşe yarar diye 2-3 kutu almıştım. Hiç bir iş görmedi. En son annem kullanıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.