Şimdi Ara

Sihiriçen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda bu item kadar saçma başka item var mı acaba.

Sihiriçen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecthelion007 -- 10 Ağustos 2016; 14:35:16 >

• Asıl saçmalık bu itemın bir AP+armor karşılığının olmaması (Sakın Zhonya demeyin). Böylece AD şampiyonlar doğal olarak OP oluyor.
  • Genelde adc oynadığımdan normalde tek comboda yok oluyordum hexdrinker ile bide ignite götürüyorum yanımda.Fizz e ile tekliyor adcyi hexdrinker alınca bide q atıyo sadece o 2.skill e basmakmı zor geliyor :D. Itemlarda moq aramayın skilsetinde can zırh kastıkça demıç kazananlara bakın onlar free ölmeyip ocak söndürenler.En basitinden popi malpit voli felan ayrıca şu yeni item roketkemer miydi neydi dash attıran item bence o en op şuan
  • +1 ap oynarken kanser olmak için bire bir resmen ölümsüz oluyorlar ya
  • bu kadar ucuza bu kadar faydalı bi item olmamalı. hangi apyle o hasarı vuracaksın zaten. mana yetmez o pasifindeki kalkanı kesmeye. ne zaman şu itemin saçmalığını fark edecekler merak ediyorum. adam sadece bunla koridora geliyor. kule altı girip çıkıyor. sen hala mal gibi skill tutturmaya çalış.
  • Bayılıyorum şu iteme ya
  • Hocam karşımıza bi veigar geldiğinde alabiceğimiz item olsun adamın tek skilli 900 1000 vuruyor hexde kapatmıyor o hasarı ya aplerin hasara denge gelsin yada hex kalsınAnti ad çok item var zhonya thornmail gibi itemlar bence daha çok sıkıntı çıkarıyor adler tfnin ortasında ulti zhonya atan kennenler karthuslar hem hasarını atıyor hemde dokunulmaz oluyor hiç bir şekilde counterplay şansın yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Pulsealevi Soraka
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hex in statlarından kısıp Maw a ekleseler daha dengeli olabilir, hex ne kadar etkili ise onu geliştirmek bi o kadar saçma.
  • Saçma olam mw bitirince beleşten can çalma ve can emme veriyor üstelik bir bekleme süresi yok savaştan çıkıncaya kadar süren bir etki.Resmen skill caster ad lerin aplere karşı baş itemi.Biz zhonya alırız yerimize sabitleniriz adamlar %20 can emme alır adalet nerede hem ben daha efektif bir ap can emme itemi istiyorum bıktım bu can çalmalardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok salakça bir item.
    Oyundaki itemların hepsini düzeltmeliler.
    Yetenek gücünün belli bir kısmı da düz vuruş ile işlemeli yoksa boş.
    Viktor alıyorum Ben yetenek tutturacağım diye uğraşırken adam düz vuruş ile kesiyor. Yine de Vayne bufflanıyor Viktor'a nerf var anlamıyorum bu salak Rioterları.
  • Damenda kullanıcısına yanıt
    Senin yeteneklerin minyona tek atıyor ama Zed, Talon, Vayneinkiler atmıyor. Şampiyonların farklı özellikleri var anlayın şunu. Ve Viktor OP olduğu için nerfleniyo Vayne de güçsüz olduğu için. Evet vayne güçsüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpools fucgurl

Senin yeteneklerin minyona tek atıyor ama Zed, Talon, Vayneinkiler atmıyor. Şampiyonların farklı özellikleri var anlayın şunu. Ve Viktor OP olduğu için nerfleniyo Vayne de güçsüz olduğu için. Evet vayne güçsüz.

Zed ve Talon minyon biçmede oldukça iyiler.
    Zed ve Talon'u Vayne ile karşılaştıramazsın çünkü Suikastçılar zaten tek atar.
    Profesyonel turnuvalarda Vayne oynansın diye nerflüyorlar yoksa kimin umrunda.
    Aynısı GP içinde geçerliydi %100 ban rate vardı nasıl vurdular ağzına nasıl.
  • zhonianin ad versiyonu ciksa buralar yikilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Çok salakça bir item.
    Oyundaki itemların hepsini düzeltmeliler.
    Yetenek gücünün belli bir kısmı da düz vuruş ile işlemeli yoksa boş.
    Viktor alıyorum Ben yetenek tutturacağım diye uğraşırken adam düz vuruş ile kesiyor. Yine de Vayne bufflanıyor Viktor'a nerf var anlamıyorum bu salak Rioterları.

Viktorun E si hariç nesi yetenek? Kaldı ki Esinde casting time bile yok.
  • Damenda kullanıcısına yanıt
    Zed ve talon herhangi bir siege durumunda minyon felan biçemez ama çok yetenek gerektiren ap şampiyonlar viktor, syndra anivia biçebilir. Şampiyonların özellikleri koridorda kabadayı olup başka koridorlara gidebilmek zaten. Koridoru hızlı iten ve roamlamalarını engelleyen bi şampiyon alıp ölmeden kapatırsan lanei üstün çıkmış olursun laneden çünkü iş fightlara geldiğinde bu şampiyonlar çöp oluyor veya bir siege durumunda. Wave clear derken fight yokkenki durumdan bahsetmiyorum o durumda tiamat alan her melee itebilir veya line of effect area of effect yetenekleri olan. Vaynein ikincil rolü de assassin bu arada

Gp nerflerinin hiç biri hasarına gelmedi o kısıma erişmeyi zorlaştırdılar sadece, gerek build gerek q nerfü. Ama o duruma geldiğinde 1200 kritiği kafaya yiyor herkes.

Vayne güçsüz diyorum ama burdaki haterlar anlamaz ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.