Şimdi Ara

Sigortama giriş yapılmışmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 hafta önce yeni bir işe başladımda sigortalı sigortama giriş yapılmışmı diye kontrol edecektim 2014te n 2015 yazına kadar bi ödeme gördüm muhtemelen staj yaptığım yer tarafından belediye binasıydı çünkü, şimdi benim anlamadığım şimdi sigortaya giriş tarihim 2014 mü yani çünkü bana stajda ssk falan demediler kısacası 2014 girişlimi olmuşum ben

Sigortama giriş yapılmışmı

• Staj ve 10 günden kısa süreli tam zamanlı çalışmalar sigorta başlangıcı olarak kabul edilmez. Sigorta primleri tam ve 10 günden uzun süreli yatırılmış olmalıdır.
    Ayrıca 1 hafta önce işe başladıysan dökümü göremeyebilirsin. Ay döndükten sonra bakmalısın. 1 hafta kadar daha sarkabilir.
    Örn. 1 Mayıs iş başlangıcı ise 5 Haziran gibi baksan daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 12 Haziran 2016; 2:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Staj ve 10 günden kısa süreli tam zamanlı çalışmalar sigorta başlangıcı olarak kabul edilmez. Sigorta primleri tam ve 10 günden uzun süreli yatırılmış olmalıdır.
    Ayrıca 1 hafta önce işe başladıysan dökümü göremeyebilirsin. Ay döndükten sonra bakmalısın. 1 hafta kadar daha sarkabilir.
    Örn. 1 Mayıs iş başlangıcı ise 5 Haziran gibi baksan daha sağlıklı olur.

peki o yatırılan 4900 tlye yakın bir tutar neyin nesi
  • sftkgz kullanıcısına yanıt
    Sanırım stajın iş güvenliği sigortası değil tam kapsamlı yapılmış. Yani çalışan statüsünde. O halde sigorta girişi olarak kabul edilebilir olması lazım.
    Staj olarak kastettiğin için görsele bakmadan okul ya da iş yerinin iş güvenliği primli sigortası zannettim.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Yani görsele göre sigortam 2014 yılında yatmaya başlamış değilmi normal bir işçiymiş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sftkgz kullanıcısına yanıt
    Benim açımdan öyle. Eğer farklı incelikleri yoksa. Daha bilgili arkadaşlar vardır illa.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Tamamdır yardımınız için sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mtv yanlış plakaya yatırdık...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.