Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizkimse -- 6 Ocak 2024; 20:15:17 >



  • talihsizlik olmuş ne tesadüf sigortamın bitmesine yakın benide milyon kere arıyorlar bıktırıyorlar.
  • Bende geçen ay sonunda kasko ve sigorta için araştırma yaparken sigortam.net ten de fiyat aldım.internet sitesindeki beni arayın formunu doldurdum. Beni hemen 1 gün içinde aradılar.Hatta benimle 50 küsür dakika konuştu bana bilmediğim konularda(mesela ihtiyari mali mesuliyet) ayrıntılı bilgi vSorduğumduğum bütün sorulara cevap verdi.
    Ben araştırmaya bir ay önceden başlamıştım. Onun için bir çok firma bir sonraki ayın fiyatları daha belli olmadı diye fiyat vermediler. Verenler de
    ortalama iki bin lira fiyat veriyordu.
    O ortamda sigortam net ten arayan arkadaş zurich sigortadan 1370 lira teklif verdi.
    Ben belki fiyat biraz daha düser diye biraz daha beklemeye karar verdim.Ay (nisan) sonundatekrar araştırmaya başladım.aksigirtadan çok uygun teklif aldım.Sigortam.net teki arkadaşı aldığım fiyat hakkında bilgi vermek için aradım ama ulaşamadım.Daha sonra kendi sigoratcımdan yaptırdım.
    Sonra oradaki arkadaş beni geri aradı ben yaptırdım dedim hiç bozulmadan hayırlı olsun dedi ve kaskoyu yaptırdığım ak sigorta hakkında bilmediğim bir konuda beni uyardı.
    Uyardığı konu ise bir kaza olursa muhakkak ak sigortanın çekicisini arayın yoksa başka çekici ile götürürseniz size ikame arac vermez diye uyardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnternet siteleri üzerinden kendiniz teklif alabiliyorsunuz.
  • Bence çok takılma böyle şeylere senden daha çok para verecek müşteriler var ise sen ucuz kaçmışsındır uğraşmak istememişlerdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.