Şimdi Ara

Sigorta şirketi ve başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak ve başkasının başına gelmemesi için sizleri bilgilendirmek istedim. Geçtiğimiz yıl aracıma bir sürücü tarafından çarpıldı ve kendi aramızda tutanağı tuttuk. Tutanakta karşı taraf zaten suçu kabul ettiği için "bana çarptı" ve "aracıma çarpmıştır" şeklinde ifadelerimizi imzaladık. Ben aracımı ustaya götürdüm, abi bunu tamir et karşı taraf suçlu, paranı sigortadan alacaksın diye aracı bıraktım. Çok geçmeden Tramer kararıyla %100 ben suçlu ilan edildim. Karşı tarafta şaşkınlıkla nasıl olur ben sana çarptım yazmadım mı dediyse de iş işten geçmiş bir şekilde aracımı kendi paramla tamir ettirdim. Ama ben bu oyunu bozarım dedim kendimce de.

Senaryo: Karşı tarafın hasarı az olduğu için sigorta şirketleri kendi ararlarında anlaşır ve ucuz olan tutarı öder ve hesap kapanır.

Daha sonra bu süreci şikayet etmek için araştırmadığım merci kalmadı mahkeme dediler,sigortacılık üst kurulu dediler bişey çıkmadı. En sonunda Hazine Müsteşarlığının sitesi aracılığıyla başvurumu yaptım. Bir ay sonra tramer kararının düzeltildiği bilgisi geldi ve ben ustaya ödediğim parayı karşı tarafın sigorta şirketinden geri alabildim(Gerçi usta beni biraz fazla yolmuş ama) Neyse süreç burada bitti sanıyordum ki bu dönem trafik sigortamı yeniletmeye geldiğimde, sizin sigortanız bozulmuş hasarsızlık indirimi alamadığınız için iki katına yakın fiyat ödemelisiniz dediler. Haydaaa bu da nerden çıktı.Meğer sigortacılar kendi sistemlerinden dosyayı düzeltmemişler. Sigorta şirketi aynen şunu söyledi: Biz karşı tarafa para ödemişiz o parayı iade etmedikçe yada sizden onu almadıkça bu dosyayı düzeltmeyiz.

Ve sigortamı iki katı fiyatla ödedim.Tabi Hazine Müsteşarlığının sitesine başvuru yaptım ve 2 aydır bekliyorum.Sanıyorum bu sefer sisteme karşı galip gelemeyeceğim ama olsun safım belli olsun.

Not: Konu kapatılmasın diye şirket ismini yazmadım. İsteyene pm atabilirim.

• sizin gibi insanları çok takdir ederim başına bir olayı gelip buraya üşenmeden aktarması milletimizi bilgilendirmesi gerçekten beni çok mutlu ediyor teşekkürler.
    Benimde başıma bi olay geldi hemen hemen aynı birinin arabasına geri geri çarptım suçluyum dedim adamda komşumuz yazdık çizdik sigorta firması demesinmi böyle bi kaza olamaz :) al başına belayı telefon yazışma hallettik en sonunda
  • pm rica ediyorum, ak koyun kara koyun belli olsun.
  • Banada hangi sigorta oldugunu pm atarmısınız ilerde uğraşmayalım önlemimizi şimdiden anlalım. Geçmiş olsun.
  • öncelikle geçmiş olsun.işin peşini bırakmayıp hakkınızı savunduğunuz için sizi tebrik ederim.bende pm den öğrenmek isterim bu firmayı.
  • pm olarak değilde buraya açık açık yazılsa da hangi şirket müşterinin yanında hangisi sadece cebini düşünüyor öğrensek.
  • EURO Sigorta

Halen uğraşıyorum. Biz size döneceğiz notunuzu aldık... Artık her aradığımda bir önceki notu okutuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.