Şimdi Ara

Sigorta prosedürü hakkında bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 18 Ekim 2010; 15:40:35 >

• özür dileyerek upluyorum..
  • öncelikle geçmiş olsun.
    mesela beyana hp pavilion yazılırsa,hp pavilion modelinin en düşük modelinin fiyatı ödenir.ama derseniz hp pavilion dv6 o zaman o cihazın parasını öder.bu aklınızda bulunsun.

fatura isminde senin ismin yazıyor sanırım.bu durumda da misafir eşya klozundan yararlanacak diye düşünüyorum.tabi teminatında varsa.
    tabi bunu etik buluyorsanız yapın.binlerce prim ödeyen insanın kul hakkını yemeyi uygun görüyorsa orasını bilemem.
    pc çalıntı olarak kaydedilince ne olur bilmiyorum.mac adresinden birşey yapılır mı bilemem.
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 18 Ekim 2010; 15:40:57 >
  • eksper ile görüşüp olayı anlatın.faturalar yok-bulamadık deyin.en garantisi bu olur. ya da aldığınız yerden suret alabilirsiniz.
  • sigara diye okudum
  • Selamlar...
    Sizin düşündüğünüz cihazın açısından bence tehlike arz ediyor. Çalındı olarak gösterdiğin cihaz araştırılacak, kullanıldığı anlaşılacaktır ve bu durumda direk seni bulacaklar. Yaptığınız iş ortaya çıkacak...
    En güzeli Stilll arkadaşımızın dediği en sağlam ve mantıklı olanıdır kardeşim benim... Cihazların alındığı yerden faturaların fotokopisini alabilir hatta üzerine aslı gibidir ibaresi yazdırabilirsiniz. Bu şekilde orjinal faturadan hiçbir farkı olmayacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    Ev sigorta hakkında yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.