Şimdi Ara

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezinin Skandal Kararı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzatmadan yazacağım...


    şimdi olay araç içi kameradan şöyle;
    kaza anı

    olay anının tamamı aşağıda ki linkte merak ederseniz;https://yadi.sk/i/dSTkkJvF3LCB5f
    olay 0:49 da başlıyor.


    29 haziran' da, Kastamonu Cezaevi yolunda, sağ şeritte yolumda giderken aniden bir ses duyduk sonrası frene bile basmayan bir kamyon 30 metre sürükledi bizi. Kamyon şöförü genç bir çocuk, babasını çağırdı, sonra babası üzerimize yürüdü, tehdit etti ki sabırla bekledik adalet tecelli etsin diye bir herifin hakaretlerini dinledik.

    polis geldi; ölüm, yaralanma yok işlem yapamam kendi aranızda halledin dedi gitti!!!! Can derdiyle aklımıza bile gelmedi; kasko, sigorta işleri... ancak başvurduğumuzda sigorta gözetim merkezi %50 hata vermiş bize..

    bunu da paylaşayım...

    Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezinin Skandal Kararı!

    bakın burada kamyon şöförü "beni sağladı" demiş!!! onu da haklı bulmuşlar!!! böyle rezil bir kurul gördünüz mü hayatınızda? Körler desem hakaret olmaz sanırım;
    video' ya bakın, önümüzde kamyon var mı? nasıl sağlayacağım. videoyu izleyip bu rezil kararı veren kurul maaş alıyor biliyorsunuz, bizim vergilerimizle.

    canımıza göz diktiler allahtan kurtardık şimdi de malımıza göz dikmişler, zaten yeterince eziyet çektik ancak ama o katil ruhlu adamların tereyağından kıl çeker gibi sıyrılması işin içinden, KANIMA dokunuyor. Şimdi o kamyon bizi öldüremedi ama sizlerden birinin kanına susamış yollarda dolaşıyor, polis ve sigorta gözetim merkezi desteğiyle bunu yapıyor.

    Şimdi dava açmak dışında yapacak bir iş yok diyorlar. Bu yaşadığımız rezaletlerin duyulmasını istiyorum ve kimse yaşamasın bizden başka. Sigorta gözetim merkezleri bir işe yaramıyorsa lav edilsin madem video bile izleyemeyecek kadar umursamazsınız, bu işi de yapmayın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirfehmi -- 19 Temmuz 2017; 14:32:39 >







  • Tahkime götürdünüz mü?
  • Öncelikle çok geçmiş olsun
    kamera kayıtlarında sonradan giren kamyon açıkça belli siz bunu avukatınız kanalı ile karara itiraz etme hakkınız mevcut ve edin derim evet kamyonların kör noktası mevcut ama sonradan süratli bir şekilde sizin solunuzdan geçiyor araç...
    takipte olacağım konuyu tekrar geçmiş olsun...
  • Tahkim den kastınız mahkemeyse, mahkemeye kastamonu' da vermek gerekiyor ancak verecegiz mecbur. Sigorta şirketi bizim için %100 haklı diye rapor vermiş ancak sbgm baskanı telefonda sigorta yetkilisine "%50 iyidir iyi" diye red etmiş! Nasıl bir vicdan var bu insanlarda ? Ölümden dönüyoruz sükür diyoruz sonra seni haksız çıkarıyorlar. Bilinsin lütfen, bu vicdanı körelmiş insanlar. Zaten her ortamda konusulsun bu bizim başımıza gelen başkasının başina gelmesin. Şu an tek derdimiz %50 kararını veren sgbm başkanı ve üyeleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem bunlar medeniyetten anlamıyor sende bunlar gibi yamyam olacaksın hocam alacaksın eline kızılcık sopasını çarpan araçtan, sigorta acentesine arabayı tamir eden servise ekspere sigorta şirketi bölge müdürlüğünden sbm merkezine kadar kadar kırıp geçiriceksin. Bunlar iyi niyetle saf olmayı birbirine karıştırıyor çünkü
  • Hocam,

    Tahkim dava yoluna başvurmadan önceki en iyi yol. 10 kişiden 8'i burada kazanıyor.

    Komisyona nasıl başvuracağına gelecek olursak,

    Tahkim Komisyonu’nun merkezi İstanbul’da bulunuyor. Başvurular, şahsen, posta yoluyla, telefon veya internet üzerinden de yapılabiliyor. Kişilerin başvuru için doldurulan formda olayı anlatması, poliçe numarasının yanı sıra varsa belgeleri de vermesi veya göndermesi gerekiyor. Tahkim Komisyonu, 15 günlük bir incelemeden sonra, sigorta şirketinin savunmasını alarak bir hakem atıyor.
    Hakem 4 ay içinde raporu Tahkim Komisyonu’na gönderiyor. Komisyon da taraflara teblig ediyor.
    5 bin TL’ye kadar olan talepler için başvuru ücreti 35 TL, 5 bin-15 bin TL arası 100 TL, 15 bin TL ve üzeri için ise 250 TL başvuru ücreti ödeniyor. Ancak, sigortalının haklı olması durumunda, bu başvuru ücreti iade ediliyor.

    Tahkim Komisyonuna Başvurmak için tıklayınız..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.