Şimdi Ara

sigma 85 1.4 mü canon 85 1.8 mi canon 135f2 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sigma 85 1.4 mü canon 85 1.8 mi canon 135f2 bu 3 lens arasında gidip geliyorum, sigma 85mm 1.4 bunların arasına sonradan eklendi, pek kullanan arkadaşa rastlamadım genelde canon 85mm kullanılıyor.1.2f cok pahalı oldugundan tabıkı alamıyoruz, sigma canon 1.2 nin alternatifi olabilirmi? croplu makine kullanıyorum ve ilerde ff 'e geçeceğim (yakın bir zamanda inşallah) yorumlarınız benim için önemli, sadece portre çekeceğim boydan ve bel üstü portreler bu lenslerin arasına 50mm 1.4 te dahil edilebilirmi? 50mm 1.8den çok daha iyi performans alabilirmiyim..

• Buradakiler bırak 3000 TL lik lens almayı 3000 TL lik makineyi zor alıyor. Bu lensleri kullananlar burada zor çıkar. Anca teorik olarak bir şeyler denebilir. Bunun dışında bu işi uç noktada yaparak para kazanıyor veya çok iyi kazanıyor 3000 TL yi marketten kutu içecek alır gibi alırım diyor isen al derim. Diğer türlü 1000 TL lik lens oldukça yeterli gelecektir. 50mm portre lensi değildir.
    https://www.google.com.tr/search?client=ms-unknown&hl=tr-TR&source=univ&biw=360&bih=563&tbm=isch&sa=X&ei=f7oFVeupO6KqywPl0YGgCQ&ved=0CBgQsAQ&q=canon+50mm+1.8+ile+%C3%A7ekilen+portre+foto%C4%9Fraflar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon EF 50mm f/1.8 ve f/1.4
    14 yıl önce açıldı
    Fujifilm 23 1.4 R Lens
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.