Şimdi Ara

Sigma 17-70 f/2.8-4 DC MACRO OS HSM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sigma 17-70 f/2.8-4 DC MACRO OS HSM
    10 ay önce alınmış. Garantisi devam etmekte. Lense gözüm gibi baktım. Tertemiz ve sorunsuzdur. Alındığından beri UV filtre hiç çıkartılmadı. Satarken de çıkartılmayacaktır. Lens kutusuyla gönderilecek. Lens Giresundadır ve elden satış tercihimdir. Onun dışında ödeme önceden yapılması şartıyla istenilen yere kargolanır.
    Satma sebebimi de söyleyeyim, Canon 24-105 f4L alacağım. Sebebi ise cerrahi fotoğraflama için 100mm ihtiyacı, 100mm makro lense masraf edeceğime lensi komple değiştirmeyi tercih ettim.
    Fiyat: 900 TL.
    Piyasada daha ucuz ilanlar görebilirsiniz fakat onlar aynı lensin f2.8-4.5 olan bir önceki versiyonlarına aittir.
    Güven konusuna gelince, Giresun Devlet Hast. KBB uzmanıyım. Yerimiz yurdumuz belli ve bizi herkes tanır, alışveriş yaparsak sizde tanımış olursunuz. Bu konuda kendime güvenim sonsuzdur.
    Alana şimdiden hayırlı olsun.
    Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Mayıs 2014 Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar. Yalnız 24-105'i 100 mm de kullanmakla 100 mm macro lensi kullanmanın aynı olmayacağını biliyorsunuzdur umarım. Keskinlik ve netleme mesafeleri aynı değil. Macro lens cok daha keskin ve kisa mesafeden netler, 1:1 buyutme verir ve diyaframi f2.8'dir. Diğer taraftan elde cerrahi video cekmek isterseniz, İS olmadıgı icin titrer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet tabiki biliyorum, benim burun estetiği hastalarıma portre çekimleri için 100mm ihtiyacım var. Amacım video çekmek değil, 100mm ihtiyacı için ayrı lens almak istemedim sadece

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün halen satışta mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.