Şimdi Ara

SIGMA 135MM F1.8 DG HSM ART Serisi Türkiye'de

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | Art
    F1.8 diyafram açıklığı ile bu yeni tele objektif, Art serisinin FF gövdeler için sabit odak uzaklığına sahip (prime) seçeneklerini daha da zenginleştiriyor.

    Optik performansı ön planda tutarak tasarlanmış ideal 135mm tele objektif
    Hızlı ve hassas AF
    Art serisinin altıncı FF sabit odaklı (prime) objetifi



    En üst düzey performans özellikleri ile ideal 135 mm tele objektif

    135 mm tele objektifler genellikle bir objektif setine eklenen ilk tele olarak sınıflandırılmıştır. F1.8 aydınlığa sahip geniş ön mercek dramatik bokeh etkisi oluştururken 135mm odak uzaklığı güçlü bir perspektif sıkıştırma etkisi yaratır. Aksiyel renk saçılmasının en aza indirildiği SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | Art, bokeh etkisinin sadece çarpıcı değil aynı zamanda yüksek estetiğe sahip olmasını sağlarken her karede kusursuz kontrast ve üstün görüntü kalitesiyle 50MP veya üzerindeki ultra yüksek çözünürlüğe sahip DSLR gövdeler için gereken mükemmel keskinliği sunar. Tasarım ve optik cam teknolojisindeki son yenilikleri birleştiren ve objektifin her unsurunu yeniden tasarlayan SIGMA, 135mm tele objektiflerde yeni bir standart oluşturmuş, merkezden köşelere kadar mükemmel görüntü kalitesini garanti altına almıştır.
    Portre çekimlerinde her bir saç telinin görülebileceği keskinlikteki bu geniş açıklığa sahip objektif, muhteşem bokeh etkisiyle fotoğrafçılara ihtiyaç duydukları her şeyi fazlasyla verir. Yakın plan, hatta boy çekimlerinde arka planda hoş bir netsizlik elde edilmesi ve konunun öne çıkarılması için idealdir. Bu objektif, gelin çekimleri de dahil olmak üzere standart portrelere ek olarak, aksiyonu kaçırmadan takip edebilecek süper hızlı otomatik netleme ile aktüel çekimlerde de en iyi performansı sağlamaktadır.

    Pazara sunuluşu: Bildirilecektir
    Aksesuarlar: Çanta, Parasoley (LH 880-03)
    Bayonet: SIGMA, NIKON, CANON
    Görünüm ve teknik özelliklerde duyurulmaksızın değişiklikler meydana gelebilir

    SIGMA 135MM F1.8 DG HSM ART
    Satın Alma ve İnceleme Linki :https://goo.gl/JE82N2



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.